Новини Турагенции

Стартират програмите за 2021 г. на АБАКС за Египет, Тунис и Йордания

   
Стартират програмите за 2021 г. на АБАКС за Египет, Тунис и Йордания

Най-големият български туроператор – „АБАКС“ стартира чартърните програми за 2021 г. за Египет, Тунис и Йордания. Полетите за Египет започват с програма 7 дни (6 нощувки) за Хургада от 1 февруари до 7 февруари, заяви за TravelNews Георги Пасев, маркетинг директор на компанията. Цената е уникално ниска от 840 лв. за 6 нощувки в петзведния хотел Complex Hawaii 5* STANDARD на база all inclusive, самолетни билети, трансфери, регистриран багаж, чадъри и шезлонги на басейна и на плажа на хотела; медицинска застраховка с покритие 10 000 евро и асистанс от Евроинс, с покрит риск за COVID-19; застраховка отмяна на пътуване с Евроинс с покрит риск за COVID-19 или положителен PCR тест преди отпътуване. Чартъри има още на 18 февруари и на 24 февруари 2021 г.  

От март полетите до Хургада стават всяка неделя, като са предвидени до края на 2021 г., каза Пасев. Полетите няма да бъдат прекъсвани за летните месеци, защото климатът в Хургада е сух, има постоянен вятър и температурите от 36-38 градуса през юли и август се усещат като 34 градуса, колкото са амплитудите на Халкидики в Гърция, обясни той.

Освен полетите с ол инклузив почивка в Хургада, туроператорът „АБАКС“ пусна още чартърните програми Кайро и Хургада, и Египет от А до Я, която включва ол инклузив почивка в Хургада + 4 дни Круиз по Нил на луксозен кораб + целодневна екскурзия на Кайро с посещение на Египетския музей, Пирамидите с екскурзовод на български език, всички включени входни такси, нощувка в луксозен хотел в Кайро със закуска и вечеря, а обядът е на кораб-ресторант, закотвен на бреговете на река Нил, подчерта Георги Пасев.

„АБАКС“ обяви още една уникална чартърна програма – комбинирана екскурзия до другия египетски курорт - Шарм ел-Шейх и до Йордания при най-изгодните и сигурни условия за резервиране, плащане и пътуване. Първата дата е 18 - 25 април 2021 г. В програмата влиза обзорен тур на Петра, джип сафари в пустинята Уади Рум и обзорна обиколка на Шарм Ел Шейх.

Туроператорът отбелязва силно започване на ранните записвания за почивки в Тунис. От април всяка седмица е предвиден полет до Енфида, обяви Георги Пасев. Според него Тунис ще бъде топ дестинация за 2021 г. заради високото европейско ниво на обслужване, белите пясъчни плажове и вкусната храна. Туристите са привлечени като с магнит и от древната история на страната. В нея се намират добре запазеният - Великият Картаген и едно от най-важните места за мюсюлманите - Кайруан. Двудневната екскурзия сред дюните на Сахара омагьосва и оставя спомени завинаги.

Всички чартърни програми на „АБАКС“ ще се изпълняват от авиокомпанията „Бългериън еър чартър“.

 



Анкета

Къде ще пътувате за Великден и майските празници?


Резултати