Новини Турагенции

Здравната каса търси туроператор за самолетни билети за 300 000 лв.

   
Здравната каса търси туроператор за самолетни билети за 300 000 лв.

Националната здравно-осигурителна каса (НЗОК) обяви обществена поръчка за „Осигуряване на самолетни билети за превоз на пътници и багаж, организиране на хотелско настаняване и осигуряване на медицински застраховки и трансфер за нуждите на НЗОК“. Това научи TravelNews от Агенцията за обществени поръчки. Бюджетът е 300 000 лв. без ДДС със срок на договора за една година. Участниците трябва да са туроператори с валидна застраховка и да членуват или да са акредитирани агенти на IATA (Международна асоциация за въздушен транспорт).

Кандидатите през последните три години следва да са изпълнили минимум една дейност с предмет, идентичен или сходен с предмета на поръчката, без значение на обема. Под „сходни дейности“ се разбира предоставяне на туроператорски услуги. Под „идентични дейности“ се разбира предоставяне на услуга, свързана с осигуряване на самолетни билети или организиране на хотелско настаняване. Крайният срок за подаване на оферти е 21 януари 2021 г. Те ще бъдат оценявани въз основа на икономически най-изгодна оферта, определена по критерий „ниво на разходите“, при следните показатели, тежести, формули и начин на изчисление и оценяване:

Ко = (Д*0,4) + (Е*0,3) + (Т1*0,2) + (Т2*0,1), където:

Ко е комплексна оценка, с максимален брой точки 100, формирана от следните показатели:

Д - Предложени пределни (максимални) цени за двупосочни билети в икономична класа за основни дестинации, с максимален брой точки 100 и тежест в комплексната оценка 40 %.

Е - Предложени пределни (максимални) цени за еднопосочни билети в икономична класа за основни дестинации, с максимален брой точки 100 и тежест в комплексната оценка 30 %

Т1 – Такса за издаване на един самолетен билет (такса обслужване) с максимален брой точки 100 и тежест в комплексната оценка 20 %.

Т2 – Такса обслужване за хотелско настаняване за дестинации в чужбина за едно лице, с максимален брой точки 100 и тежест в комплексната оценка 10 %.

Мирослав Иванов



Анкета

Къде ще пътувате за Великден и майските празници?


Резултати