Новини Хотели

Нов бутиков хотел 103 Алпин отваря в Паничище

   
Нов бутиков хотел 103 Алпин отваря в Паничище

Нов бутиков хотел „103 Алпин“ ще отвори в курорта Паничище през февруари, съобщи за TravelNews управителят на базата Радостина Стоимирова. Той е продължение на успешния проект – хотел „103 градуса“ с минерална вода в Сапарева баня. Новият обект се намира на 11км. от Сапарева баня и на 5 км. от лифта за Седемте Рилски езера. Ще разполага с 15 стаи, разделени на три типа: двойна стая класик, суит и апартамент.

Всеки един детайл в „103 Алпин“ е баланс между естествени минерали и съвременна, модерна архитектура в различни цветове и нюанси. Освен хотелската час ще предложим и две къщи за настаняване, всяка от тях с по две спални и общо помещение хол, обясни Стоимирова. Базата ще разполага и със СПА зона, която се състои от хидромасажен басен, парна баня и сауна. Ресторантът в хотела е съвкупност от модерен и същевременно автентичен планински стил. Съвсем скоро планират да пуснат сайта на хотела, вече са активни феисбук и инстаграм страниците.

„Така както „103 градуса“ се наложи като едно от най-предпочитаните места за настаняване в Сапарева баня, като го доказват хилядите отседнали гости и положителните коментари от тяхна страна. Надяваме се „103 Алпин“ да достигне същият успех в Паничище“, коментира Радостина Стоимирова.

Хотелите са собственост на фирма О.П. ЕЛОС ЕООД. Нейното седалище е в Дупница, а собственик е Олег Петров. Той има още транспортен бизнес, бензиностанции, осъществява превоз на горива и държи автокъщи в района, установи проверка на TravelNews.

Мирослав Иванов



Анкета

Къде ще пътувате за Великден и майските празници?


Резултати