Новини Транспорт

Turkish Airlines с 40% отстъпка за международните си полети

   
Turkish Airlines с 40% отстъпка за международните си полети

Turkish Airlines предлага специална отстъпка в размер на 40% за всички, които отново искат да пътуват по света. Клиентите, които се възползват от ексклузивните цени, ще имат възможност да открият най-красивите градове с гъвкавите и изгодни предложения на авиокомпанията.
Отстъпката важи за всички видове билети за международните полети на превозвача*. Намалението от 40% е валидно за пътувания, осъществени в периода 1 април – 31 декември 2021 г., като билетите трябва да са закупени от 13 до 15 януари.
Пътниците на Turkish Airlines ще имат възможност да сменят датите на резервираните в рамките на промоцията билети безплатно, а политиката за възстановяване на средства и отмяна се определя от правилата за съответната класа.
За да гарантира безопасността и спокойствието на пасажерите и екипажа си, Turkish Airlines е въвела строги хигиенни мерки. Самолетите на авиокомпанията преминават през цялостна дезинфекция и почистване след всеки полет, следвайки препоръките на националните и международните авиационни власти. Допълнително, Turkish Airlines предоставя на всички пътници безплатни комплекти с продукти за лична хигиена, включително задължителните на борда маски, а въздухът в самолета се пречиства постоянно с висококачествени филтри за твърди частици (HEPA). Превозвачът следи най-актуалната информация за развитието на ситуацията и работи в тясно сътрудничество с националните и международните здравни и авиационни власти и организации.

Можете да откриете подробна информация на сайта www.turkishairlines.com.

*Полети от и до Летище Ерджан и континентален Китай (Пекин, Шанхай, Гуанджоу и Сиан) не са включени в промоционалната кампания.



Анкета

Къде ще пътувате за Великден и майските празници?


Резултати