Новини Събития

Българско конгресно бюро в Conventa Trend BAR NEW EUROPE, 20 – 21 януари 2021 Г.

   
Българско конгресно бюро в Conventa Trend BAR NEW EUROPE, 20 – 21 януари 2021 Г.

CONVENTA TREND BAR NEW EUROPE е онлайн образователно събитие, което ще Ви предостави практически инструменти и знания за преодоляване на COVID-19 кризата.
„РЕГИОНАЛНО ЗНАНИЕ ЗА ГЛОБАЛЕН РЕСТАРТ“
Conventa е пренасрочено и ще се проведе от 25 до 26 август 2021 г. в Любляна, Словения. Както беше обявено в протокола за реализиране на отговорно събитие на организаторите, първоначалната дата (20 – 21 януари 2021 г.) ще послужи като възможност за провеждане на двудневен онлайн семинар на Conventa Trend Bar, озаглавен „CONVENTA TREND BAR NEW EUROPE“.
Поредицата от семинари ще се проведе под надслов: Регионално знание за глобален рестарт. Ще научите как да използвате видео платформи за събития, как да организирате хибридни събития, как да адаптирате маркетинга си и какви търговски дейности ще бъдат на преден план след края на кризата. В същото време това е платформа за взаимно решаване на проблеми и споделяне на идеи.
Събитието ще се проведе в два дни: сряда, 20 януари 2021 г. и четвъртък, 21 януари 2021 г. Всеки ден ще включва вдъхновяващи дискусии с творчески личности от региона на Нова Европа – регионални експерти, които са истински източник на вдъхновение и знания. Хора с прогресивни идеи, които ще ни помогнат да преодолеем новата пандемична реалност.
 
В сряда, 20.01.2021 г., в рамките на ДЕСТИНАЦИОНЕН ПАНЕЛ – ЧАСТ 3: БЪЛГАРИЯ ГОВОРИ, 15:40 – 16:00 ч. може да чуете Теодора Жилкова, Изпълнителен директор на Българско конгресно бюро и гост-лектор Геновева Христова, The Creative HUB Sofia. Темата е „Бъдете креативни в новото нормално“.

Регистрация за участие на https://form.123formbuilder.com/5746605/form

 



Анкета

Къде ще пътувате за Великден и майските празници?


Резултати