Транспорт

Turkish Airlines предлага 20% отстъпка за студенти

   
Turkish Airlines предлага 20% отстъпка за студенти

 Turkish Airlines, авиокомпанията, която лети до повече дестинации от всяка друга в света, предлага специална отстъпка от 20% за билетите до всички дестинации на студенти от целия свят. Промоцията е валидна за двупосочни билети, закупени преди 15 февруари, и за пътувания до 18 юни 2021 г. За да се възползват от намалението, студентите трябва да са членове на лоялната програма Miles&Smiles и да направят своята резервация през официалния уебсайт на Turkish Airlines или през мобилната апликация на превозвача.

Мисията на Turkish Airlines винаги е била да насърчава повече хора да преоткриват света и да превръща пътуванията им в едно изключително преживяване, благодарение на отличните услуги, които предлага както на борда, така и отвъд него. Водена от тази амбиция, авиокомпанията предоставя специални предимства на студенти по целия свят през цялата година. Те могат да се възползват от 20% отстъпка от билетите за вътрешни полети, до 10% от тези за международни полети и специални цени при международни еднопосочни пътувания. Освен това студентите имат право веднъж да променят резервацията си абсолютно безплатно, получават 25% повече спечелени мили за всички свои пътувания до края на 2021 г., както и допълнителни 1000 мили, при регистрация за програмата Miles&Smiles, като така те стават общо 2000. Turkish Airlines знае, че ограниченията, свързани с багажа, с който пътуваме, са ключов фактор за много пътници и затова студентите получават право на  допълнителен багаж до 40 кг.

Безопасността както на пасажерите, така и на екипажа на Turkish Airlines е основен приоритет на авиокомпанията. От началото на пандемията превозвачът взема всички необходими мерки, за да осигури безпроблемното пътуване на своите клиенти. Самолетите на авиокомпанията преминават през цялостна дезинфекция и почистване след всеки полет, следвайки препоръките на националните и международните авиационни власти. Допълнително Turkish Airlines предоставя на всички пътници безплатни комплекти с продукти за лична хигиена, включително задължителните на борда маски, а въздухът в самолета се пречиства постоянно с висококачествени филтри за твърди частици (HEPA). Превозвачът следи най-актуалната информация за развитието на ситуацията и работи в тясно сътрудничество с националните и международните здравни и авиационни власти и организации.

Пълните условия на специалната промоция за студенти могат да бъдат открити на официалния уебсайт на авиокомпанията тук.

За Turkish Airlines:
Основан през 1933 г. с флотилия от пет самолета, днес Turkish Airlines, член на Star Alliance, разполага с 354 пътнически и товарни самолета и полети до 319 дестинации по целия свят, от които 269 международни и 50 вътрешни линии.
Повече информация за Turkish Airlines може да намерите на официалния уебсайт на компанията www.turkishairlines.com или в социалните й профили във Facebook, Twitter, YouTube, LinkedIn и Instagram.

За Star Alliance:
Star Alliance е основана през 1997 г. като първата изцяло международна асоциация за авиолинии, за да предложи достъп, признание и безпроблемно обслужване на всеки международен пътник. Редица награди, сред които „Air Transport World Market Leadership Award“ и „Best Airline Alliance“ от Business Traveller Magazine и от Skytrax, доказват, че асоциацията се приема добре на пазара. Членове на асоциацията са: Adria Airways, Aegean Airlines, Air Canada, Air China, Air India, Air New Zealand, ANA, Asiana Airlines, Austrian, Avianca, Avianca Brasil, Brussels Airlines, Copa Airlines, Croatia Airlines, EGYPTAIR, Ethiopian Airlines, EVA Air, LOT Polish Airlines, Lufthansa, Scandinavian Airlines, Shenzhen Airlines, Singapore Airlines, South African Airways, SWISS, TAP Portugal, Turkish Airlines, THAI и United. В момента мрежата на Star Alliance предлага над 18 800 ежедневни полета до 1317 летища в 193 страни. Повече информация за StarAlliance може да намерите на официалния уебсайт www.staralliance.com.

За допълнителна информация, моля, свържете се с
M3 Communications Group, Inc., [email protected].



Анкета

Къде ще пътувате за Великден и майските празници?


Резултати