Новини

Европа обмисля пълна забрана на пътуванията до и от Великобритания!

   
Европа обмисля пълна забрана на пътуванията до и от Великобритания!

След официалното съобщение на британските власти вчера, че английският щам е по смъртоносен и по-опасен. Холандия със сигурност ще наложи ограничения за пътуванията до Обединеното Кралство още тази вечер, очакванията са, че още държави ще я последват...

Дейли мейл съобщава, че след вчерашната пресконференция на която Борис Джонсън обяви, че мутиралият английски щам на коронавируса е доказано по смъртоносен и по-лесно разпространим, редица държави по света, включително и Европейския Съюз обмислят забрана на всички пътувания от и до Острова.

Холандия със сигурност ще наложи ограничения за пътуванията до Обединеното Кралство още тази вечер. По същият начин започна изолацията на Великобритания и преди Коледа. Първо Холандия, а след това и всички останали ЕС държави наложиха забрани за каквито и да е пътувания между Острова и Континента.

Дейли Мейл съобщава, че английският по-смъртоносен щам е открит в още държави по-света, а нови случаи са регистрирани, както в Канада, САЩ, така и на Филипините. Редица европейски държави, също докладваха че вируса вече е на техните територии и че той най-вероятно циркулира почти в цяла Европа.

Великобритания е заплашена с глобална, карантинна изолация от целият останал свят, а не само от Европа - предупреждава Дейли Мейл. Очаква се през деня, утре или най-късно в понеделник, да се разбере кои държави ще предприемат тези мерки. За сега ви препоръчваме да избягвате пътуванията и да следите случващото се.



Анкета

Къде ще пътувате за Великден и майските празници?


Резултати