Новини Турагенции

Втори туроператор пуска чартър до Кения

   
Втори туроператор пуска чартър до Кения

Втори туроператор пуска чартър до Кения. „Емералд травел“ обяви програма за 21 март 2021 г. с директен полет до африканската страна, съобщиха от компанията. Полетите ще бъдат изпълнявани от ALK airlines. Екскурзията е 7 дни с 6 нощувки на брега на Индийския океан. Цените започват от 1018 евро на човек в зависимост от избора на хотел. В цената влизат самолетните билети, нощувките, трансфери, медицински застраховки и 2 PCR теста.  

Най-големият български туроператор – „Абакс“ също пусна три чартъра за Кения. Датите на тръгване при тях са 12 март, 19 март и 2 април 2021 г. за ваканцията на децата. Полетите ще бъдат изпълнявани от „Бългериън ер чартър“.

И при двата туроператора не са включени фото сафари и екскурзии. Градската такса се заплаща директно на рецепцията на хотела. Входната виза за Кения също е отделно.

Кения е хармония между суровата земя, усмихнатите и приветливи хора, и животните, като от страница на стар пътепис. Страната предлага фото сафари в невероятните паркове, гмуркане в тюркоазените води на кенийското крайбрежие и много лукс на селектираните хотели.



Анкета

Къде ще пътувате за Великден и майските празници?


Резултати