Новини Турагенции

Аква тур и Онекс тур удължават чартърната програма за Малдивите до края на май

   
Аква тур и Онекс тур удължават чартърната програма за Малдивите до края на май

Туроператорите "Аква тур" и "Онекс тур" удължават чартърната програма за Малдивите до края на май 2021 г. Това обяви за Travelnews Румяна Юксел, управител на "Аква тур". Като основоположници на директните чартърни полети до Малдиви и с опита, който вече натрупахме като чартьори с голям обем туристи по тази нелесна дестинация, продължаваме започнатото, но с по- дълги периоди на изпълнение, каза Юксел.

Чартърите ще бъдат всяка седмица до края на май 2021 г. Те са директни от София до Мале, без спиране и без прекачване. Полетите се извършват с голям и комфортен самолет AIRBUS 330 с 320 места, разпределен в 3 салона, единият от които - бизнес класа. Те се изпълняват от българската авиокомпания Gulliv Air.

По време на полета се сервира луксозен кетъринг - топла вечеря с ордьоври и салата, закуска, както и безалкохолни напитки в кен, бира кен и малки бутилки вино, чай и кафе. Пътуването до Мале е сведено до минимум и само за 7.45 мин. клиентите се озовават на едно от най-прекрасните кътчета на света, подчерта Юксел.

Цените започват от 1286 евро на човек със самолетните билети и 6 нощувки в зависимост от категорията на хотела.

Мирослав Иванов 



Анкета

Къде ще пътувате за Великден и майските празници?


Резултати