Новини Турагенции

Туроператор прави два чартъра до Шри Ланка

   
Туроператор прави два чартъра до Шри Ланка

Най-големият български туроператор "Абакс" пусна два чартъра от София до Шри Ланка. Едната програма е на 2 април със 7 нощувки и съвпада с априлската ваканция. Другата е на 29 април за Великден и майските празници, обясни пред TravelNews Георги Пасев, маркетинг директор на компанията. Страната е всичко, за което душата копнее – чиста природа, добронамерени хора със сърдечни усмивки, вкусна храна и изненади на всяка крачка. 
Цените започват от 3216 лв. на човек. В нея влизат самолетен билет с чартърен полет България – Шри Ланка – България с Bulgarian Air Charter, летищни такси, регистриран багаж до 20 кг и 5 кг ръчен;
7 нощувки на база закуска и вечеря или All Inclusive, според избрания хотел.
Включени са още трансфер летище – хотел – летище с лицензиран автобус; 2 PCR теста – при отпътуване и при връщане в България (ако има такова изискване, в лаборатории Рамус); медицинска застраховка с покритие 10 000 евро и асистанс с Евроинс; застраховка отмяна на пътуване с Евроинс; представител на туроператора с български език за целия престой.
Цената не включва допълнителни екскурзии и визата, която е 35 долара. "Абакс" не работи директно с клиенти. Програмите могат да бъдат търсени в туристическите агенции в цялата страна.
Шри Ланка е очарователна дестинация. Тропическият остров е забелязан от очите на пътешествениците през последните години, след края на 26-годишната гражданска война през 2009 г.
Известна е със своите ступи, плажове и чаени плантации, но също така е пълна с дейности, включващи адреналин. Може да се кара сърф в залива Аругам, да пресечете планинската верига Knuckles или да отидете на рафтинг сред бяла вода на Kelaniya Ganga, Kitulgala. 
 
Александър Върбанов 


Анкета

Къде ще пътувате за Великден и майските празници?


Резултати