Новини Транспорт

Кацна първият български чартърен полет в Доминикана

   
Кацна първият български чартърен полет в Доминикана

Първият български директен чартърен полет кацна в Доминиканската република, съобщи за TravelNews Антон Наумов, управител на „Онекс тур“. Самолетът е посрещнат вчера парадно на летището в Пунта Кана. Полетът е осъществен от българската чартърна авиокомпания Gulliv Air с нейния Airbus A330-200, който може да лети на далечни разстояния без зареждане. Само тази наша авиокомпания разполага с голям самолет. В него има три салона с общо 320 места, включително бизнес класа.

Всички места в самолета са били запълнени изцяло. Българските туристи са разположени в различни хотели според техния избор в курорта Пунта Кана. От днес те вече са на плажа, каза Наумов. Програмата е организирана съвместно между „Онекс тур“ и „Аква тур БГ“ и се прави за първи път.

За Доминикана са планирани общо четири полета до средата на март. Следващите са на 18 февруари, 4 март и последният – на 11 март 2021 г. Цените започват от 1385 евро на човек за 7 нощувки в 4-звезден хотел, all inclusive, самолетни билети, летищни такси, багаж, трансфери на място.

Александър Върбанов



Анкета

Къде ще пътувате за Великден и майските празници?


Резултати