Транспорт

Wizz Air с 20% отстъпка за летните си дестинации само днес

   
Wizz Air с 20% отстъпка за летните си дестинации само днес

 Wizz Air, най-зелената** авиокомпания в Европа и водещият авиопревозвач в България, днес предлага изгодната отстъпка от 20%* за своите топ летни маршрути. Само сега промоцията може да бъде съчетана и с 20% намаление на цената на WIZZ Flex. Офертата е валидна за всички пътници и само за резервациите, направени до полунощ на wizzair.com или през мобилното приложение на WIZZ. Всички полети на авиокомпанията се извършват при засилени хигиенни мерки, като самолетите се подлагат на дезинфекция чрез иновативно антивирусно решение след всеки полет и на пълна дезинфекция всяка нощ.

Ако лятото ви липсва и вече нямате търпение да планирате коe ще е вълнуващото място за лятната ви ваканция, днес е моментът да посетите wizzair.com и да направите резервация на страхотна цена. Хванете страхотен тен на плажовете в Миконос, Аликанте или Ница или пък се потопете в изцяло нова култура, посещавайки Дубай или Абу Даби – сега е моментът. А за допълнително спокойствие Wizz Air препоръчва на клиентите да добавят и WIZZ Flex към резервацията си, като само днес услугата се предлага също с 20% отстъпка. Така пасажерите ще могат да бъдат сигурни, че ако обстоятелствата се променят и решат да пътуват на друга дата или до друга дестинация, могат да променят своята резервация. Възползването от тази услуга, която е допълнителна защита, ще даде спокойствието, от което пътниците се нуждаят през сегашните несигурни времена.

Която и дестинация да изберете, имайте предвид, че отстъпката от 20%* за летните маршрути е валидна единствено днес. Така че побързайте да се възползвате и да подарите на себе си или на близките си едно незабравимо и горещо приключение.

Wizz Air също любезно напомня на всички свои пътници да се запознаят със засилените хигиенни мерки, които авиокомпанията въведе, за да гарантира здравето и безопасността на своите клиенти и екипаж. Като част от тези нови протоколи, по време на целия полет се изисква както кабинният екипаж, така и пътниците да носят маски за лице, а екипажът също трябва да носи ръкавици. Следвайки стриктен график, самолетите на Wizz Air се подлагат на дезинфекция чрез иновативно антивирусно решение след всеки полет и на пълна дезинфекция всяка нощ. Списанията на борда са премахнати и пътниците са насърчавани да извършват всички покупки в самолета чрез безконтактно плащане. От тях се изисква да следват мерките за физическа дистанция, въведени от местните здравни власти, и са насърчавани да правят резервацията си изцяло онлайн (вкл. чекиране, закупуване на багаж или на WIZZ priority), за да се сведе до минимум всеки възможен физически контакт на летището.

*Промоция 1 означава промоция с 20% отстъпка от цената. 20% отстъпка важи за цени без административна такса. Отстъпката от 20% е валидна само за определени полети, налични на wizzair.com и в мобилното приложение на WIZZ по време на промоционалния период. Тази Промоция 1 важи на 4 февруари 2021 г. от 00:00 до 23:59 ч. CEST. Цената важи само за резервации, направени на wizzair.com или през мобилното приложение на WIZZ. Промоцията не е приложима за групови резервации. Промоция 2 означава 20% отстъпка за WIZZ Flex: отстъпката от 20% се прилага за услугата WIZZ Flex, закупена на wizzair.com и в мобилното приложение на WIZZ заедно с основната тарифа за всеки полет и за пътник. Отстъпката от 20% е валидна само за определени полети, налични на wizzair.com и в мобилното приложение на WIZZ по време на промоционалния период. Промоция 2 важи на 4 февруари 2021 г. от 00:00 до 23:59 ч. CEST. Промоцията не е валидна за групови резервации или за резервации, закупени с WIZZ GO или пакета WIZZ Plus. Чрез закупуването на услугата WIZZ Flex по време на промоционалния период в съответствие с горното вие потвърждавате и приематe посочените по-горе условия и Правилата и условията на WIZZ Flex.
Промоциите не важат за групови резервации. Промоциите могат да се комбинират и прилагат заедно. Участието е Промоция 1 е предпоставка за участие в Промоция 2, като WIZZ Flex може да се закупи само по време на резервация на полет.
**Емисиите на въглероден диоксид на Wizz Air са най-ниските през финансовата 2019 г. сред европейските авиокомпании (57.2 гр/км/пътник).



Анкета

Къде ще пътувате за априлската ваканция?


Резултати