Новини Турагенции

Туроператор пусна Кападокия със самолет за 536 лв.

   
Туроператор пусна Кападокия със самолет за 536 лв.

Най-големият български туроператор - "Абакс" пусна чартърна програма до Кападокия в Турция само за 536 лв. Датите са 3-6 април за ваканцията на децата и след това за Великден от 30 април до 3 май 2021 г., заяви за TravelNews Георги Пасев, маркетинг директор на компанията. Туроператорът не работи директно с клиенти. Пакетите се продават от туристическите агенции в цялата страна.
Цената започва от 536 лв. в зависимост от категорията на хотела, обясни Пасев. Тя е на човек и включва: Самолетен билет София – Невшехир – София с директен чартърен полет с Bulgarian Air Charter; летищни такси; рансфер летище – хотел – летище; регистриран багаж 20 кг и 5 кг ръчен багаж; 3 нощувки на база закуска и вечеря в избрания хотeл.
Представител на туроператора ще има на място с български език. "Абакс" предлага пакет за максимална сигурност на туристите. В него влизат медицинска застраховка с покритие 10 000 евро и асистанс от Евроинс, с покрит риск за COVID-19; застраховка отмяна на пътуване с Евроинс с покрит риск за COVID-19 или положителен PCR тест преди отпътуване.
Екскурзиите не са включени в цената. Целодневната струва 90 лв за възрастен и 80 лв за дете до 11.99 г.. Същите са цените и за долините и подземните градове. Полетът с балон над Канадския излиза 290 лв. Шоуто на танцуващите дервиши е 60 лв.
Кападокия е „приказната земя“ - необичайни природни забележителности, удивителни скални църкви и тайнствени подземни градове. Това е исторически регион в Мала Азия, пропит от история, култура, религия и природни чудеса.



Анкета

Къде ще пътувате за априлската ваканция?


Резултати