Транспорт

Turkish Airlines със специална промоция за полетите си от Варна

   
Turkish Airlines със специална промоция за полетите си от Варна

Turkish Airlines, авиокомпанията, която лети до повече дестинации от всяка друга, стартира специална промоция за двупосочни самолетни билети от Варна до редица дестинации по цял свят, сред които Истанбул, Москва и Лондон. Цените започват от 98 евро и включват всички такси. Пътуващите ще имат възможност да се възползват от ексклузивното предложение до 31 март.
Със специалната си оферта Turkish Airlines дава шанс на още повече любители на пътешествията не само да се насладят на високото качество на обслужването на борда, но и да разгледат и опознаят някои от най-вълнуващите места в света. Сред тях е турският мегаполис Истанбул – многолик и пълен с редица културни и исторически забележителности, които всеки трябва да види поне веднъж. Друга магическа дестинация, която пътуващите могат да посетят със специалните предложения на авиокомпанията, е руската столица Москва – необятна и пъстра, тя предлага за всеки по нещо и е популярна по цял свят с уникални забележителности, сред които Балшой театър, Червеният площад, църквата „Св. Василий Блажени“ и много други.
Която и дестинация да изберат, пътниците на Turkish Airlines ще имат възможност да се насладят на професионалното обслужване и отличните услуги на борда на авиокомпанията както в икономична, така и в бизнес класа. За да планират спокойно следващите си пътувания, пасажерите могат да открият повече и подробна информация за регулациите, свързани с пандемията, в различните държави чрез интерактивната карта на Международната асоциация за въздушен транспорт (IATA).
Безопасността както на пасажерите, така и на екипажа на Turkish Airlines е основен приоритет на авиокомпанията, затова тя е взела всички необходими мерки, за да осигури безпроблемното пътуване на своите клиенти. Самолетите на Turkish Airlines преминават през цялостна дезинфекция и почистване след всеки полет, следвайки препоръките на националните и международните авиационни власти. Допълнително Turkish Airlines предоставя на всички пътници безплатни комплекти с продукти за лична хигиена, а въздухът на борда се пречиства постоянно с висококачествени филтри за твърди частици (HEPA). Повече информация за пълния набор от мерки, които взема авиокомпанията, може да бъде открита на официалния ѝ уебсайт тук. 
За повече информация за специалната промоция или за да резервирате своите билети, моля, посетете www.turkishairlines.com или се свържете с вашия туроператор.

За Turkish Airlines:
Основан през 1933 г. с флотилия от пет самолета, днес Turkish Airlines, член на Star Alliance, разполага с 354 пътнически и товарни самолета и полети до 319 дестинации по целия свят, от които 269 международни и 50 вътрешни линии.
Повече информация за Turkish Airlines може да намерите на официалния уебсайт на компанията www.turkishairlines.com или в социалните й профили във Facebook, Twitter, YouTube, LinkedIn и Instagram.

За Star Alliance:
Star Alliance е основана през 1997 г. като първата изцяло международна асоциация за авиолинии, за да предложи достъп, признание и безпроблемно обслужване на всеки международен пътник. Редица награди, сред които „Air Transport World Market Leadership Award“ и „Best Airline Alliance“ от Business Traveller Magazine и от Skytrax, доказват, че асоциацията се приема добре на пазара. Членове на асоциацията са: Adria Airways, Aegean Airlines, Air Canada, Air China, Air India, Air New Zealand, ANA, Asiana Airlines, Austrian, Avianca, Avianca Brasil, Brussels Airlines, Copa Airlines, Croatia Airlines, EGYPTAIR, Ethiopian Airlines, EVA Air, LOT Polish Airlines, Lufthansa, Scandinavian Airlines, Shenzhen Airlines, Singapore Airlines, South African Airways, SWISS, TAP Portugal, Turkish Airlines, THAI и United. В момента мрежата на Star Alliance предлага над 18 800 ежедневни полета до 1317 летища в 193 страни. Повече информация за StarAlliance може да намерите на официалния уебсайт www.staralliance.com.



Анкета

Къде ще пътувате за Великден и майските празници?


Резултати