Новини Турагенции

Рапсоди травел се включва с чартър за Египет

   
Рапсоди травел се включва с чартър за Египет

Още един туроператор – „Рапсоди травел“ се включва на пазара с чартър за Хургада, Египет. Той е предвиден за 17 април 2021 г. с авиокомпанията „Бългериън ер чартър“, заяви за TravelNews Зорница Танева, управител на агенцията. Цените започват от 899 лв. на човек в зависимост от хотела и влизат 7 нощувки, all inclusive, самолетни билети, летищни такси, 20 кг чекиран багаж, салонен багаж до 5 кг., медицинска застраховка "Traveler", трансфери летище- хотел- летище. Предвиден е екскурзовод на български език по време на цялата екскурзия. Цената не включва допълнителни екскурзии, които са по желание. Градската такса по 1 USD на нощувка на човек се заплаща на рецепцията на хотела. В сумата не влизат PCR тестовете.

Египет е една от дестинациите, до която има най-много предвидени чартъри от български туроператори през пролетния сезон. В момента заради пандемията от COVID-19 е една от малкото отворени екзотични страни. Освен това цените на хотелите там паднаха драстично. Като цяло интересът към Египет е изключително голям през последните години.

Междувременно днес заминава чартърът на „Рапсоди травел“ за Занзибар, Танзания. Полетът е пълен и ще бъде осъществен от „България ер“, каза Зорница Танева. „Рапсоди травел България“ е част от международната Rapsody Travel group за организирането на масови екскурзии за млади хора от Балканите. Офиси у нас има в София и Пловдив. Централата е в Сърбия, но има дъщерни компании още в Босна и Херцеговина, Северна Македония и Турция. В България стъпва през 2013 г.

Мирослав Иванов



Анкета

Къде ще пътувате за Великден и майските празници?


Резултати