Новини Транспорт

Wizz Air възобновява полетите си от София до Тел Авив

   
Wizz Air възобновява полетите си от София до Тел Авив

Wizz Air, най-бързо развиващата се авиокомпания в Европа и водещият авиопревозвач в България, възобновява един от най-популярните си маршрути София – Тел Авив. Билетите са вече в продажба и всички желаещи могат да направят резервация на wizzair.com или през мобилното приложение на WIZZ на цени от само 77.99 лева. Всички полети на авиокомпанията се извършват при засилени хигиенни мерки, като самолетите се подлагат на дезинфекция чрез иновативно антивирусно решение след всеки полет и на пълна дезинфекция всяка нощ.

Тел Авив е вторият по големина град в Израел, който дълги години  е изпълнявал функциите на столица на страната. Независимо дали търсите прекрасна храна и архитектура или плажове и клубове, Тел Авив има всичко това, а приятелски настроените местни жители ще ви осигурят топло посрещане и ще ви накарат да искате да се върнете пак и пак! Градът се гордее с колоритни квартали и модернистични сгради, удивителни плажове и едно от най-старите пристанища в света Яфо, а и с най-добрата храна от Близкия изток, предлагана както в класни ресторанти, така и в кокетни бистра. Но най-ценното в Тел Авив определено са хората с тяхното сърдечно отношение. Бъдете сигурни, че в Тел Авив с удоволствие ще ви помогнат с препоръки за места, които да посетите, или с указания как да стигнете до дадена локация.

Когато и да решите да пътувате до този красив израелски град, с изгодни цени от само 77.99 лева сега е моментът да направите резервация на wizzair.com. За допълнително спокойствие Wizz Air препоръчва на клиентите да добавят и WIZZ Flex към резервацията си. Така пасажерите ще могат да бъдат сигурни, че ако обстоятелствата се променят и решат да пътуват на друга дата или до друга дестинация, могат да променят своята резервация. Използването от тази услуга, която е допълнителна защита, ще даде спокойствието, от което пътниците се нуждаят през сегашните несигурни времена.

Wizz Air също любезно напомня на всички свои пътници да се запознаят със засилените хигиенни мерки, които авиокомпанията въведе, за да гарантира здравето и безопасността на своите клиенти и екипаж. Като част от тези нови протоколи, по време на целия полет се изисква както кабинният екипаж, така и пътниците да носят маски за лице, а екипажът също трябва да е с ръкавици. Следвайки стриктен график, самолетите на Wizz Air се подлагат на дезинфекция чрез иновативно антивирусно решение след всеки полет и на пълна дезинфекция всяка нощ. Списанията на борда са премахнати и пътниците са насърчавани да извършват всички покупки в самолета чрез безконтактно плащане. От тях се изисква да следват мерките за физическа дистанция, въведени от местните здравни власти, и са насърчавани да правят резервацията си изцяло онлайн (вкл. чекиране, закупуване на багаж или на WIZZ priority), за да се сведе до минимум всеки възможен физически контакт на летището. Кликнете тук, за да видите новото видео по темата на компанията.

Андраш Радо, старши мениджър Корпоративни комуникации на Wizz Air, коментира: „Щастливи сме да рестартираме един от най-популярните маршрути в българската ни мрежа София – Тел Авив! Въпреки че пътуванията в момента са ограничени от националните и международни разпоредби, за Wizz Air България е ключов пазар и екипът ни е посветен на развитието на местната ни мрежа, като спазваме всички национални здравни мерки. Уверени сме, че супер атрактивните ни тарифи за този маршрут и за всички останали от нашата мрежа ще допринесат за възстановяването на туристическия сектор. Нашите засилени мерки за безопасност пък ще осигурят възможно най-добрите санитарни условия на борда на една от най-зелените флотилии в Европа.“


*Еднопосочна цена с включена административна такса и малък салонен багаж (максимални размери: 40x30x20cm). Багаж на колелца и всеки друг вид чекиран багаж подлежат на допълнителни такси. Цената важи само за резервации, направени на wizzair.com и през мобилното приложение на WIZZ. Броят на местата на посочените цени е ограничен.


* * *

За Wizz Air
Wizz Air, най-голямата нискотарифна авиокомпания в Централна и Източна Европа, оперира с флотилия от 136 самолета Airbus А320 и А321 – една от най-младите флотилии в света. В Wizz Air екип от авиационни експерти предоставя висококачествено обслужване и много ниски цени на билетите, което прави Wizz Air предпочитаният избор на 40 милиона пътници през последните 12 месеца.  Wizz Air е листната на Лондонската фондова борса под тарифен номер WIZZ. Наскоро компанията бе класирана в топ 10 на най-безопасните авиокомпании в света от AirlineRatings.com – единствената световна агенция за безопасност и рейтинг на авиокомпаниите, а също и бе обявена за Aвиокомпания на 2020 г. от Air Transport Awards – единствените международни отличия, които оценяват всички основни категории във въздушния транспорт и отличават компаниите с впечатляващи резултати, иновации и ниво на обслужване.

За повече информация:
M3 Communications Group, Inc, 088 449 5950, [email protected]
Андраш Радо, Wizz Air Group, [email protected]

Последвайте ни в Instagram: @wizzair
Последвайте ни във Facebook: @wizzair
Последвайте ни в Twitter: @wizzair

Бележки до редакционните екипи:
• Всички полети на Wizz Air се извършват със самолети A320 със 180 места, A321 с 230 места, Airbus A320neo със 186 места и Airbus A321neo с 239 места.
• Wizz Air въведе редица засилени хигиенни мерки, които включват: кабинният екипаж и пътниците трябва да носят маски за лице, кабинният екипаж е задължен да носи ръкавици, насърчават се покупките на борда чрез безконтактно плащане, пътниците трябва да следват мерки за физическа дистанция и всички покупки на пътнически билети и услуги се препоръчва да се правят онлайн преди полета.
• HEPA филтрите във всички самолети на Wizz Air вече филтрират 99.97% от вирусите и бактериите във въздуха и всички самолети преминават през цялостна дезинфекция всеки ден с антивирусен разтвор, следвайки стриктен график за ежедневно почистване.
• За повече информация относно завишените здравни и хигиенни мерки, моля, вижте тук.
• За свободен достъп до снимки на самолети, екипажи и библиотека с лога, моля, посетете http://wizzair.com/en-GB/press

 



Анкета

Къде ще пътувате за априлската ваканция?


Резултати