Новини Транспорт

България еър пуска три полета до Дубай покрай Великден

   
България еър пуска три полета до Дубай покрай Великден

Посрещнете майските празници под жаркото слънце, пустинните плажове с искрящо бели води и завладяващия блясък на арабския свят с ексклузивните полети на „България Еър“ от София до Дубай. Националният превозвач осигурява на най-страстните приключенци и привърженици на екзотичните и топли дестинации специални директни полети от София до едно от седемте Арабски емирства на 30 април, 5 и 10 май 2021 г. Билетите вече са в продажба - може да закупите своето място на борда на „България Еър“ на цени от 249 евро за двупосочен билет, с включен ръчен багаж до 10 кг + дамска чанта/лаптоп и възможност за закупуване на регистриран багаж до 23кг за 30 евро в посока. Авиокомпанията предлага и тарифи с включен регистриран багаж, както и цени с тръгване от Варна.
Редовни полети по директната линия до слънчев Дубай ще започнат да се изпълняват от 30 септември, а удобното разписание с тръгване от София в четвъртък сутрин и връщане в късния следобяд на неделния ден гарантира на почиващите дълъг уикенд с максимално използване на времето за престой в крайната дестинация, както и за по-дълга класическа 8 или 10-дневна почивка. Компанията предлага и удобни връзки за Дубай и от Варна.
Междувременно националният превозвач разшири значително портфолиото си от дестинации и започва да лети до над 10 нови екзотични места, сред които са и гръцките острови Крит, Корфу, Родос.
В унисон с мисията си да гарантира комфортно и сигурно пътуване, всички полети на националния превозвач се изпълняват съобразно най-високите хигиенни изисквания в интерес спокойствието и здравето на всички пасажери и след стриктна дезинфекция със сертифицирани препарати и UV машината Honeywell UV Cabin System II, която световното списание TIME определя като едно от най-иновативните изобретения за 2020 година.  Качеството на въздуха в самолетите се гарантира от специални филтриращи системи HEPA, които осигуряват постоянна циркулация на термично обработен въздух до над 200 градуса, ограничавайки евентуално разпространение на каквато и да била зараза по въздушен път.



Анкета

Къде ще пътувате за Великден и майските празници?


Резултати