Новини Турагенции

Онекс тур пусна чартър до Шри Ланка за Великден

   
Онекс тур пусна чартър до Шри Ланка за Великден

Туроператорът „Онекс тур“ пусна чартър до Шри Ланка за великденските и майски празници. Тръгването е на 30 април с връщане на 7 май 2021 г., заяви за TravelNews Антон Наумов, мениджър на компанията. Полетът до Коломбо ще бъде изпълняван от авиокомпанията Gullivair с големия им самолет Airbus А330. Предвидено е транзитно кацане (без пътниците да слизат от самолета) на Малдивите с престой около 1 час. След това излита за Шри Ланка.

„Онекс тур“ предлага две програми за Шри Ланка, обясни Наумов. Първата е изцяло почивка в луксозни хотели на брега на Индийския океан. Цените започват от 970 евро на човек за 6 нощувки, самолетни билети и трансфери в зависимост от избора на комплекс. Втората програма е „Перлите на Шри Ланка“ с обиколен тур на страната, която започва от 2300 евро. В нея влизат 2 нощувки в Бентота, 2 нощувки в Хабарана, 1 нощувка в Канди и една в Коломбо. Екскурзионната програма е с лицензиран екскурзовод на руски език.

При пристигане в Шри Ланка се изисква отрицателен PCR тест преведен на английски език, направен 96 часа преди пристигане. При настаняване в хотела, на място се прави още един PCR тест (включен в цената от туроператора).

Шри Ланка е райски остров в Индийския океан и е много повече от екзотична дестинация. Това  пътешествие ще ви отведе до множество интересни маршрути, незабравими тропически пейзажи и винаги усмихнати хора. Докоснете се до древната култура, будисткото наследство, безкрайните зелени плантации с чай и екзотични подправки. Насладете се на красивите пясъчни плажове и тюркоазените води заобиколени от приказни планини!

Малко места по света имат признати толкова много обекти на ЮНЕСКО за световно наследство, събрани на такава малка площ. Колониални крепости, от Галле до Тринкомали, легендарни храмове с красива архиктектура, сафари обиколки на националните паркове на Шри Ланка, близка среща с леопарди, водни биволи, екзотични птици и примати, всичко това е Шри Ланка! Открийте любим плаж, хванете сърфа и се заредете с витами D. Медитирайте в 2000-годишен храм. Удивете се на разнообразието на птици и диви цветя. Насладете се на традиционните местни оризови ястия, богато овкусени с къри. Разходете се покрай колониалните скъпоценни камъни в Коломбо. Шри Ланка е наистина впечатляваща, подчерта Антон Наумов.

Шри Ланка официално наименование Демократична социалистическа република Шри Ланка, до 1972 г. известна и като Цейлон, е тропическа островна държава близо до южния бряг на Индийския субконтинент. Шри Ланка има морски граници на север с Индия, а на юг с Малдивите. Единствено в Шри Ланка се среща кралската кокосова палма. Островът е дом на много култури, езици и етноси. По-голямата част от населението е представена от синхали, но голямото тамилско малцинство също играе влиятелна роля в историята.

Мирослав Иванов



Анкета

Къде ще пътувате за Великден и майските празници?


Резултати