Новини

Витоша ски намалява цените за семейните лифт карти

   
Витоша ски намалява цените за семейните лифт карти

„Витоша ски“ АД намалява от понеделник (22 март 2021 г.) цените на семейните лифт карти, съобщиха от компанията. Целта е повече родители с деца да се възползват от перфектните условия за каране на ски в планината. Освен това да бъдат на чист въздух и сред природата. Цената на еднодневната семейна карта за родител с едно или две деца до 7 г. пада на 40 лв. При цялото семейство от двама родители с едно или две деца до  7 г., картата става 80 лв. Цената на кабинковия лифт „Симеоново“ за цялото семейство пада на 34 лв. в двете посоки.

Условията на Витоша са чудесни с натрупан над 1 метър нов сняг през последните дни. Толкова много сняг не е имало от 2012 г. Очакваме и нови снеговалежи. Така, че поне до средата на месец април месец ще имаме прекрасно време за зимни спортове. Работят пистите „Лалето 1“,  „Синя писта – учебна“, „Меча поляна“, „Ветровала“, в зависимост от времето Лалето 2“, „Лалето 3“, „Черни връх“, „Синя писта“, „Зелена писта“, „Ски път Лалето“, пистата за шейни. Всяка вечер ще има и нощно каране.

Всички противоепидемиологични мерки на Витоша се спазват и постоянно следим за дистанцията при опашките на лифт съоръженията. Туристите не бива да карат извън обработените терени и да не се движат извън маркираните зимни пътища, заради опасността от лавини.



Анкета

Къде ще пътувате за Великден и майските празници?


Резултати