Новини Хотели

Термален къмпинг Велинград e отличен като най-добър в България

   
Термален къмпинг Велинград e отличен като най-добър в България

Термален къмпинг Велинград e отличен като най-добрър къмпинг на 2020 г. в 25-то издание на Годишните награди на Българската хотелиерска и ресторантьорска асоциация (БХРА). Той е и първият термален къмпинг на Балканите. Създаден за хора, които търсят нещо специално и различно.

Термален Къмпинг Велинград е едно истинско райско кътче, подходящо за среща с приятели, семейна ваканция, спорт, забавления или просто нуждата от уединение и тишина сред горската растителност, заобикаляща наоколо. Гостите му могат да се насладят на красива природа, кристално чист въздух, благоприятни климатични условия и минерални басейни, които работят целогодишно без прекъсване.

Термален Къмпинг Велинград е разположен на площ от 6 декара, като разполага с 35 обособени места за настаняване на кемпери, каравани и палатки. За всеки един отделен парцел има предвидени изводи за електрификация и водоснабдяване. Къмпингът предлага всичко необходимо за всеки сезон – от термална зона, един закрит и три открити минерални басейна, био солна и финландска сауна, арома парна баня, до уютна механа, външен детски кът и зала за игри. Термалните басейни са захранени от каптиран и естествен извор – №7 „Сярна баня”, температурата на който е в границите от 63 до 88,5 градуса по Целзий.



Анкета

Къде ще пътувате за априлската ваканция?


Резултати