Хотели

Спа хотел Рич във Велинград е най-добрият петзвезден бутиков спа хотел за 2020 г.

   
Спа хотел Рич във Велинград е най-добрият петзвезден бутиков спа хотел за 2020 г.

Спа хотел Рич във Велинград е обявен за най-добрия петзвезден бутиков спа хотел за 2020 г. в Годишните награди на Българската хотелиерска и ресторантьорска асоциация (БХРА). Призът бе връчен на тържествена церемония в столицата.

Спа хотел Рич е перфектният избор за вашата пълноценна и 5-звездна ваканция. Той ще ви предложи една завършена комбинация от грижа за тялото и душата сред вълшебството на природата и изискан лукс. Намира се в центъра на Велинград, в парк с пеещи и илюминиращи фонтани, приказни шатри, сред вековни борови дървета.

Комплексът е разположен върху силно енергийно поле, което ще почувствате още когато прекрачите прага му. В непосредствена близост до хотела се намират четири от най-големите минерални извори във Велинград.

Със сигурност ще бъдете очаровани още при посрещането. „За нас всеки гост е скъп и важен! Посрещаме Ви с внимание дори и в малките детайли, които са нашите традиции, наследството на нашата култура и българското гостоприемство“, категорични са от спа хотел Рич.

Неслучайно бутиков СПА Хотел Рич е синоним на красота, класика и стил. Ако го изберете за вашата ваканция са ви гарантирани незабравими и приятни моменти сред лукс и комфорт, а екипът му гарантира, че вашите очаквания ще бъдат надминати. Единственият допълнителен лукс, който ще пожелаете по време на машата почивка е да имате повече време.

„За СПА Хотел Рич имат значение звездите! Но по-важни са звездите, които греят в очите на нашите гости!“, категорични са от най-добрият бутиков петзвезден хотел за 2020 г.



Анкета

Къде ще пътувате за априлската ваканция?


Резултати