Транспорт

Wizz Air със страхотна отстъпка от 20% само днес

   
Wizz Air със страхотна отстъпка от 20% само днес

Wizz Air, най-бързоразвиващата се авиокомпания в Европа и водещият авиопревозвач в България, днес предлага изгодна отстъпка от 20%* за селектирани полети. Офертата е валидна за всички пътници и само за резервациите, направени до полунощ на wizzair.com или през мобилното приложение на WIZZ. Всички полети на авиокомпанията се извършват при засилени хигиенни мерки, като самолетите се подлагат на дезинфекция чрез иновативно антивирусно решение след всеки полет и на пълна дезинфекция всяка нощ.


Ако все още не сте планирали великденската си почивка или се чудите коя вълнуваща дестинация да изберете за лятната ви ваканция, днес е моментът да посетите wizzair.com и да направите резервация на страхотна цена. Изберете най-новите маршрути в мрежата на авиокомпанията и хванете страхотен тен на плажовете в Миконос, Корфу, Закинтос, Ханя или Санторини или пък се потопете в пленяващите култура, забележителности и атракции на топ туристически дестинации като Барселона, Лондон и Лисабон – сега е моментът. А за допълнително спокойствие Wizz Air препоръчва на клиентите да добавят и WIZZ Flex към резервацията си. Така пасажерите ще могат да бъдат сигурни, че ако обстоятелствата се променят и решат да пътуват на друга дата или до друга дестинация, могат да променят своята резервация. Възползването от тази услуга, която е допълнителна защита, ще даде спокойствието, от което пътниците се нуждаят през сегашните несигурни времена.

Която и дестинация да изберете, имайте предвид, че отстъпката от 20%* за избрани полети е валидна единствено днес. Така че побързайте да се възползвате и да подарите на себе си или на близките си едно незабравимо и горещо приключение.

Wizz Air също любезно напомня на пътниците да се запознаят със строгите здравни и хигиенни мерки, въведени от превозвача за защита на пътниците и екипажа. Докато HEPA филтрите на всички самолети на Wizz Air вече филтрират 99.97% от вирусите и бактериите във въздуха, новите протоколи на компанията включват мерки като спазване на физическа дистанция, осигуряват изключително чиста среда на борда и ограничават всякакви ненужни социални контакти, така че пътниците на WIZZ да се чувстват уверени, че пътуват безопасно до желаната дестинация.

*Отстъпката от 20% важи за цени без административна такса. Тя е валидна само за определени полети, налични на wizzair.com и в мобилното приложение на WIZZ по време на промоционалния период. Тази промоция се прилага на 1 април 2021 г. от 00:00 до 23:59 ч. CEST. Цената важи само за резервации, направени на wizzair.com или през мобилното приложение на WIZZ. Промоцията не е приложима за групови резервации.



Анкета

Къде ще пътувате за Великден и майските празници?


Резултати