Хотели

Арте Спа и Парк Хотел във Велинград е най-добрият петзвезден спа хотел на 2020 г.

   
Арте Спа и Парк Хотел във Велинград е най-добрият петзвезден спа хотел на 2020 г.

За най-добър хотелски мениджър е обявена г-жа Анна Божкова

Най-добрият петзвезден спа хотел на 2020 г. е едно от бижутата на Балканската спа столица Велинград – Арте спа и парк хотел. Той бе отличен в традиционните Годишни награди на Българската хотелиерска и ресторантьорска асоциация (БХРА), на която се избират най-добрите хотели, ресторанти и мениджъри в туристическия сектор за последната календарна година. Отличието бе връчено на тържествена церемония в столицата.

Арте спа и парк хотел е разположен в подножието на гората във Велинград, сред дивна гледка и уникална природа, в район на бризове с чист въздух и висока йонизация.

Хотелът разполага със 126 модерно обзаведени помещения за настаняване – от двойна стая до президентски апартамент.

Заведенията на територията му ще ви пленят с неповторима атмосфера, разнообразие от напитки и добра храна. Домакините са приготвили безброй вкусови изненади и предизвикателства, които да пробудят любопитството и в най-изтънчените ценители на кулинарното изкуство. Помислили са и за последователите на здравословното и биосъобразно хранене.

На територията на комплекса ще откриете ресторант Villa Maria, лоби бар Moët & Chandon, уиски бар Arte

И най-голямото богатство на хотела разбира се – ARTE SPA. Спа центърът разполага с вътрешна и външна зона и територия от 1500 кв.м, като ви предлага невероятно разнообразие от процедури, с които да се погрижите както за красотата, така и за здравето си.

Петзвездният хотел във Велинград получи и още една награда. Приз за най- добър хотелски мениджър на 2020 г. получи генералният мениджър на Арте Спа и ПАРК хотел – Анна Божкова. Тя заема позицията от 2017 г. насам и управлява един от най-успешните хотели във Велинград.



Анкета

Къде ще пътувате за Великден и майските празници?


Резултати