Новини Хотели

Хотели на морето отварят за Великден

   
Хотели на морето отварят за Великден

Хотелите по морето са готови да отворят за туристи още за Великден, когато е обявен и стартът на летния сезон, пише в. Политика.

Много от тях вече пуснаха оферти за великденска ваканция, които включват празничните дни, а в някои случаи има и бонуси за безплатна нощувка при резервация за 6 или повече дни.


На Златни пясъци се предлага нощувка с изглед към морето за 76 лева. Цената е на човек на ден и включва нощувка на база ол инклузив, ползване на вътрешен отопляем басейн, ползване на спа центъра, фитнес, анимация за деца и възрастни, курортна такса. Така за тридневна ваканция цената е 228 лева на човек, настанен в стая с изглед към морето. С 2 лева по-евтино излиза нощувката в стая с изглед към градината на хотела. При резервации за 5 и повече нощувки, гостите получават безплатно ползване на една процедура по избор, а те са солна стая, тангенторна вана и други.


133 лева излиза двойна стая по Великден, ако сте почитатели на всички удобства. Цената е за хотел в Обзор и за резервации, направени преди 30 април, се предоставя 15% отстъпка от нея. Офертата включва изхранване на база ултра ол инклузив като дори в ресторанта ще бъде разположена отделна бебешка секция с био и диетични храни за закуска. От хотела обаче предупреждават, че пушенето е забранено във всички открити и закрити части на заведенията за хранене.


За Великден на 2 май има организация за празничен обяд с тематично меню от боядисани яйца, козунак, крехко агнешко и други специалитети, а за вечерята ще има и специална програма. Гостите на хотела ще имат и безплатно зареждане на минибар, което ще се прави всекидневно.


Хотелите в зимните курорти също са решили да привличат туристи с ниски цени в началото на май. Например в Пампорово нощувката излиза 55 лева на човек на база ол инклузив. В нея са включени ползване на закрит басейн, сауна и великденски обяд. В Боровец пък за 210 лева получавате три нощувки на пълен пансион с напитки, които освен кафе и безалкохолни, включват бира и вино. Предлага се и тематичен обяд за Великден, детска анимация - възпроизвеждане на българските обичаи, конкурс за най-красиво яйце, надборване с яйца, ползване на вътрешен отопляем басейн, сауна, парна баня, релакс стая, фитнес, паркинг, безжичен интернет, 15 минути терапия по избор в Уелнес центъра на хотела.



Анкета

Къде ще пътувате за априлската ваканция?


Резултати