Новини Събития

Международни участници се включват във виртуалното изложение HOLIDAY & SPA

   
Международни участници се включват във виртуалното изложение HOLIDAY & SPA

Във виртуалното изложение HOLIDAY & SPA VIRTUAL SHOW SUMMER EDITION 2021 се включват международни участници от Сърбия, Испания, Гърция. Това обяви за TravelNews Вихра Огнянова, управител на „Прим дизайн“, които са организатор на събитието заедно с платформата URBO. TravelNews е медиен партньор. До момента участие са заявили над 30 фирми и общини, като продължават да идват заявки. По стар български обичай всички се записват в последния момент, обясни Огнянова. Министерството на туризма също се включва с щанд на България.

Изложението ще се проведе в периода 22 – 25.04.2021 г. Откриването ще бъде в 9:00 ч. на 22 април (четвъртък) и ще продължи в реално време до 18:00 ч. на 25 април (неделя). Интерактивното виртуално пространство ще бъде достъпно 24/7, от всяка точка на света, в безопасна среда, с богати формати на съдържанието и обособени функционални зони: Expo Area, Networking Place, Business Card Exchange, Event Hall, Travel Market, Virtual Coffee. Предлагат се щандове на изложители с интерактивни елементи, чат в реално време, конкретни оферти и рекламно съдържание, видео материали, онлайн срещи, размяна на визитки с участници и посетители.

HOLIDAY&SPA Virtual Show ще бъде достъпно на: http://holidayfair-sofia.com; https://travelmarket.bg; https://urboapp.com

След затваряне на събитието, съдържанието ще остане онлайн до 30 юни 2021 г., което позволява на участниците и посетителите все още да намират важна информация и контакти.

Тази година два форума в сферата на туризма си подават ръка и се провеждат паралелно във Варна и София - 14-ти Черноморски туристически форум на Варненската туристическа камара, и HOLIDAY&SPA Virtual Show Summer Edition.

Въпросът с кадрите в туризма винаги е бил на дневен ред с наближаването на активния туристически сезон. По този повод на 22 април от 11:00 ч., в HOLIDAY&SPA Virtual Show можете да се включите в дискусията „Кадрите в туризма – предизвикателства пред новия сезон“. В тази година на ограничения и несигурност, въпросите и предизвикателствата са още повече

 



Анкета

Къде ще пътувате за Великден и майските празници?


Резултати