Събития

Уикенд тур открива морски сезон 2021 на 6 май в Кранево

   
Уикенд тур открива морски сезон 2021 на 6 май в Кранево

Семейната тенис и СПА верига Уикенд тур открива морски сезон 2021 с турнир от 6 до 9 май в Therma Eco Village в Кранево. След като миналата година турът дебютира на северното Черноморие, сега приятелите на тениса от цяла България ще се съберат в луксозния курорт още в началото на май. Очакват ги четири дни, изпълнени с тенис, забавления и възможности за най-различни спортни занимания и почивка. На разположение на тенисистите и близките им ще бъде ледената пързалка в курорта, минерален басейн и един от най-богатите СПА центрове в страната ни. Организаторите очакват голям интерес към надпреварата. Миналото лято участниците останаха възхитени от условията за игра и от природата, а сега искат да се насладят на морето още преди началото на морския сезон.

Програмата на Therma Village Open I включва тренировки през първия ден навръх Гергьовден, през втория и третия ден ще се играят срещите от групите във всички формати, а в четвъртия ден – неделя – са финалите и награждаването на победителите.

Състезатели и приятели ще ползват свободно термо зоната в комплекса в Кранево, която включва финландска сауна,  парна баня, ледено ведро. Препоръчителни са и разходките на морския бряг по километричната плажна ивица на комплекса. 

„Уикенд тур се грижи за приятелите на тениса, като всяка година осигурява нови дестинации, - каза мениджърът на веригата Ивайло Цанков. – През 2020 един от най-харесаните комплекси беше Терма Еко Вилидж, затова първата ни морска почивка през 2021 ще е тук. Гарантираме четири дни, изпълнени със свежест, забавления и вълнуващи моменти на кортовете. В схемите все още има свободни места, така че очакваме аматьорите от цялата страна да открият това прекрасно кътче на България.“



Анкета

Къде ще пътувате за Великден и майските празници?


Резултати