Транспорт

България еър гарантира висока степен на безопасност срещу COVID-19

   
България еър  гарантира висока степен на безопасност срещу COVID-19

"България Еър" се стреми да изпълнява своята мисия да предоставя надежден и безопасен превоз на всички свои пътници и в условията на пандемията от Covid-19. Авиокомпанията поднася извинения за анулациите и обединенията на полети, които се налага да бъдат правени предвид ситуацията.

Авиокомпанията не престава да се грижи за пътниците си, като проявява гъвкавост и разбиране, и им осигурява редица възможности за отлагане на пътуването, промяна на дестинацията, преотстъпване на билетите и други. Всеки пътник, който поради анулиран полет или невъзможност да пътува иска да отложи пътуването си, ще може да се възползва от предоставените опции, в случай, че е информирал издателя на билета си за решението си най-късно до 24 часа преди излитане на полета. Можете да се запознаете с всички условия тук .


Авиокомпания "България Еър" и летищните органи работят при засилени хигиенни мерки и изисквания при почистването на самолетите:

• Авиокомпанията гарантира най-висока степен на защита и безопасност при пътуване, като преди всеки полет пътническият салон в самолетите се дезинфекцира с иновативната система с ултравиолетови лъчи (UV) – Honeywell UV Cabin System II. Технологията доказано унищожава всички вируси и бактерии от гладките повърхности. Виж повече за дезинфекцията с UV лъчи тук.
• В допълнение, преди и след всеки полет салонът и санитарните помещения се почистват и със специални препрати, както от авиокомпанията, така и от оторизираните санитарни служби на летище София.
• Качеството на въздуха в самолетите се гарантира от специални филтриращи системи HEPA, които осигуряват постоянна циркулация на термично обработен въздух до над 200 градуса, ограничавайки евентуално разпространение на каквато и била зараза по въздушен път.
• В санитарните помещения на борда са подсигурени топла вода, сапун и дезинфектант.
• Носенето на предпазна маска по време на полет е задължително както за екипажа, така и за пътниците.

Всичко за предприетите мерки за безопасност преди и по време на полет, можете да разберете тук



Анкета

Къде ще пътувате за Великден и майските празници?


Резултати