Новини Събития

Пост-Ковид терапии са хит на HOLIDAY&SPA Virtual Show

   
Пост-Ковид терапии са хит на HOLIDAY&SPA Virtual Show

Второто виртуално издание на Международната туристическа борса HOLIDAY&SPA EXPO Virtual Show SUMMER EDITION ще бъде достъпно 24/7, от всяка точка на света, от 9:00 ч., на 22 април (четвъртък) до 18:00 ч. на 25 април (неделя) на https://travelmarket.bg. Офертите за пост-Ковид терапии и възстановяване, които предлагат балнео и спа хотели и комплекси, ще бъдат безспорен хит на изложението, обясни Вихра Огнянова, управител на „Прим експо“, които са организатор на събитието. Входът е безплатен, с регистрация, която дава възможност да се ползват различните функционалности на събитието - чат в реално време, конкретни актуални оферти и персонализирано рекламно съдържание, видео срещи на живо с предварително програмирани сесии, специална функция за размяна на визитки с всички участници и посетители на събитието.

HOLIDAY&SPA Virtual Show SUMMER EDITION представя:  

•            Интерактивни изложбени щандове с неустоими предложения и големи отстъпки от хотели и комплекси, туроператори, общини и туристически райони от България, компании от Гърция и Испания, Национална туристическа организация на Сърбия.

•            Над 50 участници, презентации на фирми и дестинации, дискусии и забавления!

•            Десетки промоционални оферти за така дълго жадувани пътувания, почивки и летни приключения!

Събитието се провежда под егидата на Министерството на туризма, което представя България, като туристическа дестинация на национален щанд.

В две изложбени зали са събрани 37 персонализирани виртуални щанда, а в съпътстващата програма е в хибриден формат – на живо в нашето студио и чрез видео стрийминг се провеждат онлайн дискусии и фирмени презентации, фокусирани върху предизвикателствата, непрекъснато променящите се потребности на пазара, тенденциите и иновациите в туристическия бранш.

Ще чуем мнения, предложения и работещи решения от представители на бизнеса, на браншови организации, висши и средни професионални училища за проблемите с КАДРИТЕ В ТУРИЗМА. Дискусията е организирана от Варненска туристическа камара и Икономически университет – Варна.

Ще поговорим за обектите на културно-историческия туризъм, за проблемите и възможностите пред културния туризъм, за политиките, стратегията и подхода към националните ценности, за инфраструктурата, реалната достъпност до забележителностите, липсата на информация и неубедителната комуникация, с експерти в областта на туризма, туроператори и екскурзоводи, на културното наследство, археологията и др.   

Тази година два форума в сферата на туризма си подават ръка и се провеждат паралелно във Варна и София - 14-ти ЧЕРНОМОРСКИ ТУРИСТИЧЕСКИ ФОРУМ и HOLIDAY&SPA Virtual Show Summer Edition. Чрез нашият виртуален мост посетителите в двата форума ще могат да проследят събитията, да се срещнат с професионалисти, да се запознаят с предложенията на компании за предстоящия сезон.

Отново сме партньори на втория конгрес на университети от Югоизточна Европа и Азия – ИНТЕЛИГЕНТНА ДЕСТИНАЦИЯ ЗА КУЛТУРА, ТУРИЗЪМ, МЛАДЕЖ, ИЗКУСТВЕН ИНТЕЛИГЕНТ И БЛОКЧЕЙН ТЕХНОЛОГИИ, и втората международна конференция за култура, туризъм, младеж, изкуствен интелект и блокчейн технологии на тема: «ОБРАЗОВАНИЕТО В ГЛОБАЛНИЯ СВЯТ НА НОВИТЕ ТЕХНОЛОГИИ», организирани от УниБИТ, КОНФЕДЕРАЦИЯТА НА БЪЛГАРСКИЯ ТУРИСТИЧЕСКИ БИЗНЕС, НАЦИОНАЛНИЯ БОРД ПО ТУРИЗЪМ и БЪЛГАРСКИЯ ТУРИСТИЧЕСКИ СЪЮЗ

След приключване на HOLIDAY&SPA Virtual Show SUMMER EDITION, цялото съдържание ще остане достъпно онлайн до 30 юни 2021 г. Така разширяваме възможностите на участниците за продължено рекламно присъствие и даваме шанс на посетителите да намерят важна информация и контакти.

Всички оферти, предлагани от участниците в събитието, могат да бъдат открити, освен на щандовете на участниците и в зоната Travel Market, събрани на едно място, с възможност за търсене по различни критерии. И накрая – кафето е виртуално, но наградите са съвсем реални! Не пропускайте да се отбиете в нашето „Virtual Café” и да грабнете една от наградите в томболата, осигурени от организаторите и партньорите на HOLIDAY&SPA Virtual Show.  

Организатор на събитието е ПРИМ ЕКСПО в партньорство с URBO. HOLIDAY&SPA Virtual Show SUMMER EDITION се провежда под егидата на Министерство на туризма на Република България.

Александър Върбанов



Анкета

Къде ще пътувате за Великден и майските празници?


Резултати