Новини Турагенции

Планет пусна чартъри до остров Закинтос в Гърция

   
Планет пусна чартъри до остров Закинтос в Гърция
Закинтос предлага уникални гледки
  Снимки: Планет

Туроператорът „Планет“ (Planet Travel Center) пусна директни чартъри до остров Закинтос в Гърция. Полетите са предвидени на 28 август, 4, 11 и 18 септември 2021 г. с „България Еър“, обяви за TravelNews Дарина Стефанова, управител на компанията. „Ние сме първите, които сме правили дестинацията с директни полети още преди 10 години“, подчерта тя. Цените започват от 399 евро на човек с включен пакет от самолетни билети, летищни такси, ръчен багаж / 10 кг. + чекиран багаж / 20 кг.; трансфери летище-хотел-летище; 7 нощувки на съответната база в избрания хотел; медицинска застраховка за целия период на пътуване с лимит на отговорност 10 000 евро с Ковид покритие.

Туристическата фирма предлага и много допълнителни екскурзии в региона, включително посещения и на съседни острови. Плажовете са уникални с фини пясъци. Закинтос предлага гледки на морски костенурки, които излизат на брега и се връщат в морето, подчерта Стефанова. Според нея цените са много прилични и добри за сезона, когато вече са отминали горещините в Гърция.

Друга новост от „Планет“ е пускането на чартър до острова на цветята – Мадейра, Португалия. Отново е с „България Еър“. Програмата е 17-22 септември 2021 г. Цените започват от 649 евро на човек със самолетните билети, летищни такси, багаж, 5 нощувки в избрания хотел, медицинска застраховка за целия период на пътуване с лимит на отговорност 10 000 евро с Ковид покритие. Влиза и полудневен сити тур на град Фуншал. „Решихме да организираме чартъра, защото има интерес към дестинацията от наши корпоративни клиенти. Съчетанието на море с красиви гледки към планини прави уникален остров Мадейра“, обясни Дарина Стефанова. За края на лятото и празниците покрай 22 септември, е перфектната дестинация.

Мирослав Иванов

Мадейра е островът на цветята
Мадейра предлага море в съчетание с планина
Закинтос
От Закинтос може да се отиде до съседни острови


Анкета

Къде ще пътувате за Великден и майските празници?


Резултати