Транспорт

Wizz Air със страхотна великденска отстъпка от 20%* само днес

   
Wizz Air със страхотна великденска отстъпка от 20%* само днес

Wizz Air, най-бързоразвиващата се авиокомпания в Европа и водещият авиопревозвач в България, днес предлага страхотна отстъпка от 20%*. Офертата е валидна за всички пътници и селектирани полети, така че ако все още не сте планирали великденската си почивка, сега е идеалният момент за резервация на wizzair.com или през мобилното приложение на WIZZВсички полети на авиокомпанията се извършват при засилени хигиенни мерки, като самолетите се подлагат на дезинфекция чрез иновативно антивирусно решение след всеки полет и на пълна дезинфекция всяка нощ.


Ако пътуванията ви липсват и бихте искали да подарите на себе си и на любим човек вълнуващо празнично пътешествие, днес wizzair.com предлага много разнообразни възможности на изгодни цени. Изберете измежду традиционно най-посещаваните маршрути в мрежата на авиокомпанията за Великден като Барселона, Лондон и Париж или пък направете първото си море за тази година и хванете страхотен тен на гръцките плажове в Корфу, Закинтос или Санторини – сега е моментът. А за допълнително спокойствие Wizz Air препоръчва на клиентите да добавят и WIZZ Flex към резервацията си. Така пасажерите ще могат да бъдат сигурни, че ако обстоятелствата се променят и решат да пътуват на друга дата или до друга дестинация, могат да променят своята резервация. Възползването от тази услуга, която е допълнителна защита, ще даде спокойствието, от което пътниците се нуждаят през сегашните несигурни времена.

Която и дестинация да изберете, имайте предвид, че отстъпката от 20%* за избрани полети е валидна единствено днес за полетни дати до 31 май 2021 г. Така че побързайте да се възползвате и да си резервирате един незабравим Великден.

Wizz Air също любезно напомня на пътниците да се запознаят със строгите здравни и хигиенни мерки, въведени от превозвача за защита на пътниците и екипажа. Докато HEPA филтрите на всички самолети на Wizz Air вече филтрират 99.97% от вирусите и бактериите във въздуха, новите протоколи на компанията включват мерки като спазване на физическа дистанция, осигуряват изключително чиста среда на борда и ограничават всякакви ненужни социални контакти, така че пътниците на WIZZ да се чувстват уверени, че пътуват безопасно до желаната дестинация.

*Тази промоция важи на 27 април 2021 г. от 00:00 до 23:59 ч. CEST („Промоционален период“). Отстъпката от 20% се прилага за цени без административна такса. Тя е валидна само за избрани полети, налични на wizzair.com и в мобилното приложение на WIZZ по време на промоционалния период. Периодът на пътуване е ограничен, пътуванията трябва да бъдат осъществени до 31 май 2021 г. Цената важи само за резервации, направени на wizzair.com или през мобилното приложение на WIZZ. Промоцията не е приложима за групови резервации.



Анкета

Къде ще пътувате за Великден и майските празници?


Резултати