Хотели

Бургаската туристическа камара иска дипломатичност от новата министърка

   
Бургаската туристическа камара иска дипломатичност от новата министърка

Управителният съвет на Бургаската туристическа камара изпрати поздравителен адрес до г-жа Стела Балтова за нейното назначаване от президента на Република Българя в длъжност министър на туризма в служебния кабинет.
БРТК пожела на министър Балтова дипломатичност, научна упоритост и настойчивост в спасяването на туристическия летен сезон 2021. Поемането на министерство на туризма от г-жа Балтова е в труден момент за българския летен сезон и всички надежди са отправени към новия кабинет за мъдра дипломация и решителни действия в полза на българското Черноморие и лято 2021.
Със своето пожелание БРТК се надява, че министър Балтова в кратък срок ще приеме поканата на неправителствената организация за среща, в която да бъдат обсъдени мерките за осигуряване на нормален туристически сезон в условията на криза. Изразяваме надежда, че поставените от членовете на БРТК проблеми за спасяване на сезон лято 2021 г. както и предложени решения ще са приоритетни в работата на министерството, въпреки краткия двумесечен срок на работа.



Анкета

Къде ще пътувате за Великден и майските празници?


Резултати