Новини Турагенции

НСИ си избира агенция за самолетни билети за 600 000 лв.

   
НСИ си избира агенция за самолетни билети за 600 000 лв.

Националният статистически институт (НСИ) обяви обществена поръчка за 600 000 лв. без ДДС за сигуряване на самолетни билети за превоз по въздух за пътници и багаж, хотелски резервации и настаняване, при служебни пътувания в чужбина и съпътстващи дейности за нуждите на организацията. Това видя TravelNews в регистъра на поръчките. Оферти са подали обичайните играчи - “Клио травел” ООД, консорциумът “България ер и Посока” ДЗЗД, “Аргус травел интернешънъл” ЕООД и “Атлас травелс” ЕООД.

Вече са отворени и ценовите оферти, като на първо място е класиран туроператорът “Аргус травел интернешънъл” ЕООД, показва справка в протокола. Предстои сключването на договор.

Целта на обществената поръчка е да избере изпълнител, който трябва да осигури самолетни билети за превоз по въздух на пътници и багаж при служебни пътувания в чужбина и съпътстващи услуги на командировани лица от Национален статистически институт. Изпълнението на обществената поръчка следва да е съобразено с изискванията, посочени в техническата спецификация, документацията за участие и добрите търговски практики в сектора на услугите, предмет на поръчката. Основните дестинации, по които се извършват пътувания от София (и обратно) са до: Люксембург, Брюксел, Виена, Валенсия, Рим, Париж, Лондон и др.

Димо Христов



Анкета

Къде ще пътувате за априлската ваканция?


Резултати