Събития

Приморско и Китен се рекламират за лятото

   
Приморско и Китен се рекламират за лятото

Рекламната кампания на Приморско и Китен за лято 2021 вече е в ход. На база постигнатите добри резултати от миналата година запазихме работещите решения, които надградихме в допълнение. Това съобщи кметът на общината Димитър Германов.

Отново работим активно за привличане, както на българските туристи, така и на чуждестранни гости. Комуникационната кампания разчита на положителния тон, добър баланс в посланията и красиви фотографии. Запазваме логото, визуалните елементи и цветове, които вече са отличителни и добре познати.

Основните комуникационни канали са външната реклама - билборди, радио и социалните медии.

Разширихме позициите на билбордите из страната спрямо миналата година, като осигурихме над 30 локации - София, Пловдив, Велико Търново, Стара Загора, Бургас, Русе, Плевен, Враца и Монтана, както и традиционните две позиции на АМ Тракия.

Радио рекламата започна в три национални радиостанции – БГ Радио, Радио 1 и Енерджи, като броят на излъчванията е увеличен спрямо миналата година. Запазваме клипа от миналата година и паралелно с това добавяме и нов, с който запазваме общата линия.

Социалните медии отново ще са ключов канал. Залагаме на красиви снимки, гледки, чисти плажове и природа. Фокусът на усилията ни ще бъде да активизираме хората да споделят автентично съдържание. Това от една страна се доказа като работещ модел през сезон 2020, а и е тенденцията на глобално ниво.

Най-ефективната реклама остава споделянето на лично преживяното и личните препоръки. Ето защо е важно да обединим усилия и заедно да участваме в създаването и предлагането на добър туристически продукт. Надявам се успешната ни съвместна работа с представителите на туристическия бранш да продължи и заедно да постигнем добри резултати и през този сезон!

Да си пожелаем успешен старт на летен сезон 2021!/ faragency.bg



Анкета

Къде ще пътувате за Великден и майските празници?


Резултати