Новини Събития

Bulgaria Sports & Wellness Show 2021 ще се проведе от 18 до 20 юни в София

   
Bulgaria Sports & Wellness Show 2021 ще се проведе от 18 до 20 юни в София

След неколкократно отлагане заради пандемията, започва подготовката на Bulgaria Sports & Wellness Show 2021 – най-голямото изложение и фестивал на здравословния, и активен начин на живот. Събитието ще се проведе между 18 и 20 юни в  2021 г. в зала EFE и прилежащите й външни площи на хотел “Маринела София”. Освен доставчици на спортно оборудване, храни и хранителни добавки, в изложението ще участват и доста хотели. Предвидена е програма за професионалисти, ще има и фестивал с открити тренировки, и демонстрации за посетители. Десетки утвърдени фирми и брандове ще запознаят аудиторията с техните решения, продукти и услуги. Спортни стоки и фитнес екипировка, здравословни храни, хранителни добавки, спа дестинации и уелнес услуги са само част от областите, в които ще видите някои от най-добрите доставчици в страната.

Sports & Wellness конференция

По време на панелните дискусии, спортни специалисти, инвеститори и доставчици ще обсъдят най-важните тенденции, предизвикателства и възможности в бизнеса. На двудневен семинар топ атлети и специалисти ще споделят опит, и полезни съвети за различни методики за тренировка и режими на хранене, ще насърчат посетителите да стартират промяна в начина си на живот, ще ги мотивират да подобрят резултатите си.

Фестивал на активния начин на живот

Събитието ще събере под един „покрив“ стотици любители на активния и здравословен начин на живот, които ще научат най-интересните новости, ще наблюдават демонстрации на различни спортове, бойни изкуства и здравословни практики, и ще участват в предизвикателства, които ще подложат на изпитание тяхната сила и издържливост.

Все още може да се включите в Bulgaria Sports & Wellness Show 2021 като изложител или посетител. Повече информация може да откриете на https://bsws.bg/

 



Анкета

Къде ще пътувате за Великден и майските празници?


Резултати