Новини Събития

Започва Rakia and Spirits Fest 2021

   
Започва Rakia and Spirits Fest 2021

Шотландия си има уиски, Русия - водка, а Балканите се гордеят с Ракията. Толкова са горди, че са склонни да забравят културните и политическите различия, когато се събират и споделят тази напитка. Ракията е начин на живот за балканците. Независимо дали става въпрос за рожден ден, сватба, национален празник, Ракията винаги взема участие във всяко обществено събиране. Разбива всякакъв вид бариери.

Според местните вярвания, Ракията е естествено лекарство, което лекува болести, побеждава вируси, облекчава болката и удължава живота. Фестивалът Rakia & Spirits Fest- Sofia и тази година ще ви посрещне със всякакви вариации на напитки гроздови, плодови, анасонови, отлежали. За първи път пред публика ще бъдат представени Премиери на различни нови продукти. Специална дегустационна комисия ще избере най-добрите напитки на фестивала, като резултатите ще бъдат обявени в деня на откриването.

Авторски ракия-коктейли за любителите на нестандартни вкусове, ще се приготвят на място с вариации на ракия и синьо сирене. За доброто настроение на фестивала ще се погрижи специалния DJ парти бус със специален гост Венци Куцаров от Тутурутка. На щандовете, които ще предлагат разнообразие от напитки, посетителите ще бъдат посрещани от истински експерти и професионалисти в бранша. Rakia & Spirits Fest- Sofia 2021 е и чудесен шанс да зарадвате любимите хора с едно позитивно преживяване след дългата пандемия. За 10 приятели които дойдат едновременно и си вземат билет за вход сме подготвили подарък 25 годишна отлежала гроздова ракия. Билетите за Rakia & Spirits Fest- Sofia 2021 ще могат да се купят на място време на самото събитие или онлайн от eventim.bg.

Предвидили сме и един различен комбо билет който включва посещение на фестивала и вечеря в ресторант Чевермето с традиционна българска фолклора програма. Всички удоволствия, които предлага фестивала, са достъпни само за пълнолетни лица. Организаторите, производители и официалните представители на марките апелират да се консумира отговорно!



Анкета

Къде ще пътувате за априлската ваканция?


Резултати