Огромни опашки за най-новите видове гофрети се вият в Bubble house в София, видя репортер на TravelNews. Мястото е на ул. "Граф Игнатиев" 32 срещу училището. Екипът ни опита гофрета на балончета със сладолед, течен шоколад, кокос, сметана, бял шоколад и ягоди. Другата беше плодова. Гофретите на балончета са хит отдавна в Западна Европа. Наистина не си опитвал такива!
Разнообразието с пълнеж е голямо. Има и солени видове. Истинско впечатление прави тайванският чай, който се прави по оригинална рецепта. Защото използват най-висок клас перли от тапиока, идващи директно от Тайван, смесени с нерафинирана кафява захар.
Bubble house има още в Бургас - ул. Морска 34 ( на Богориди ). Предстои откриване на 1 юни и в Пловдив - площад Римски стадион, срещу Джумая.
Мирослав Иванов