Новини Хотели

Нов петзвезден хотел Siena Premium Retreat отваря в курорта Лозенец

   
Нов петзвезден хотел Siena Premium Retreat отваря в курорта Лозенец

В курорта Лозенец на 11 юни отваря новият петзвезден хотел „Siena Premium Retreat“. Предлагаме бутиков интериор с локация на 50 метра от плажа и инвестирахме в създаването на нов стандарт в обслужването, заяви пред TravelNews Мартин Маринов, управител „Продажби“ в комплекса. Избрахме Лозенец за своя локация неслучайно. Районът е благоприятен за релакс на плажа, водни спортове, разходки сред природата, опознаване на местните културни и исторически забележителности, а има какво да предложи и на почитателите на активния нощен живот, допълни той.

През този сезон ще разчитат основно на българските туристи. Но вече имат сключени договори с туроператори от Полша, Чехия, Словакия и др. На този етап почти нямаме резервации от чужбина и ще залагаме на българския пазар, коментира Мартин Маринов. В момента цените са преференциални при резервации до 20 юни с 10% отстъпка. В периода до 15/06 и след 09/09 са 74 лв. на човек със закуска. В периода 16/06 – 09/07 и 26/08 – 08/09 – 92 лв. на човек. В периода 10/07 – 25/08 – 137 лв. на човек.

Хотел „Siena Premium Retreat“ разполага общо с 86 стаи и 6 апартамента. Всяка стая и апартамент са създадени така, че да предразполагат към качествена почивка и приятни емоции — функционални удобства, за да не липсва нищо по време на престоя; впечатляващ дизайн, изпипан до най-малкия детайл; вълшебна гледка, за да посрещате всяко следващо утро с усмивка и вдъхновение.

В комплекса има два ресторанта, лоби бар и бар на басейна. В ресторант „La Casa Di Siena“ ще бъде предлагана интернационална кухня с различни тематични вечери. Той разполага с 65 места вътре и 70 места в уютна градина. А ла карт ресторантът „The Circle“ ще посреща с очарователна обстановка, средиземноморска атмосфера и богато меню включващо модерна и традиционна кухня. В него ще има съвременна европейска кухня, разнообразни седмични предложения, уютна атмосфера с лятна градина разположена над басейна, неделен брънч под звуците на класическа музика. Капацитетът вътре е 12 места, а на градината 80 места.

Край басейна има бар „Splash“, който винаги ще е зареден с разхлаждащи напитки, а опитните ни служители зад бара са в готовност да ви изненадат с интересен екзотичен коктейл или да ви разсънят с ободряващо първокласно кафе, подчерта Маринов. Залагат на напитки с висококачествен алкохол от премиум марки. На него ще бъдат предлагани още топли и студени закуски. Той е с капацитет 130 места. Лоби барът „The nest“ е в елегантна и изискана обстановка. В него залагат на отпускащата атмосфера и грацията в съвременния интериор, за да събудят желанието за релакс. Капацитетът е 20 места.

В хотела има УЕЛНЕС център, където всеки може да поглези тялото и съзнанието си в усамотение и комфортна обстановка. Създаден  е изискан и уютен интериор, който да предразположи гостите към релаксация. Предвидени са висококвалифицирани лицензирани масажисти, които знаят как да подходят към специфичните индивидуални нужди и да накарат гостите да се почувстват специални. В уелнес центърът има парна баня, сауна и джакузи.

Siena Premium Retreat разполага с удобна и съвременно оборудвана конферентна зала. Можете изцяло да ни се доверите в организирането на фирмени и корпоративни събития от всякакъв тип – семинари, обучения, тийм билдинги, конференции, неформални събития и срещи с вашите бизнес партньори и инвеститори. Конферентната зала е с капацитет от 60 места. В нея ще намерите необходимата техника за прожектиране на презентации и видеа, както и съвременните устройства за пълноценно провеждане на вашето бизнес събитие.

В Siena Premium Retreat подхождат с особено внимание към всеки гост. Обръщат специално внимание и на най-малките посетители. В името на тяхната незабравима почивка и усмивки са създали не един, а цели два детски къта. Откритият детски кът е идеален за събиране на топлите слънчеви лъчи и игри на въздух. В закрития детски кът за доброто настроение на малчуганите от 4- до 10-годишна възраст ще се погрижи професионален аниматор. Мерките за сигурност са съобразени с всички съвременни изисквания за детското развитие и безопасност, подчерта Мартин Маринов.

За сигурността на автомобилите се предоставя персонално място във функционален и модерен подземен гараж. Той е изцяло обезопасен. В него не се позволява достъп на външни лица. Пространството е оборудвано със съвременна алармена система за сигурност. Паркинг местата са ограничени и се заплащат.

Siena Premium Retreat е собственост на фирмата „Еврос кип“ ЕООД. Собственик и управител е Росица Колева. Компанията е една от водещите в областта на парфюмерията и козметиката, която работи на пазара от 1992 година. Тя е вносител и дистрибутор на марки като Max Factor, Bourjois, Eveline, Adidas, Playboy, Mexx, James Bond 007, Guess, Beckham, Halle Berry, Beyonce, Enrique Iglesias, Katy Pery, Pierre Cardin, Celine Dion, Esprit, Nautica, Vespa, Australian Gold и много други.

Мирослав Иванов



Анкета

Къде ще пътувате за Великден и майските празници?


Резултати