Събития

Биохакинг e новата тенденция за по-добро здраве в уелнес туризма

   
Биохакинг e новата тенденция за по-добро здраве в уелнес туризма

Издигайки вниманието към собственото здраве до следващо ниво, биохакингът е уелнес тенденция, която стартира през 2020 г. и се очаква да се развие стабилно и през 2021-ва. Научно подплатена версия на самоусъвършенстването, според Тони Робинс, биохакингът е „промяна на нашата химия и психология чрез наука и експериментиране, така че да енергизираме и усъвършенстваме тялото си“. Биохакингът е базиран на определяне на хранителни и житейски модели, които най-добре биха паснали на индивидуалните ни физически особености. За най-добър ефект се препоръчва комбинирането с релаксираща обстановка, периодично гладуване, различни спа терапии, хранителни добавки и музика – все неща, които един прогресивен хотелиер спокойно може да осигури на гостите си, ако желае да е в тон с уелнес тенденциите. 

Биохакинг и уелнес туризмът ще бъдат дискутирани на Bulgaria Sports & Wellness Show, което започва на 18 юни в София. Събитието предоставя отстъпка от 15% на всички читатели на Travel News, които искат да се включат в конференцията с промокод TRAVELNEWS. Регистрацията става на https://bsws.bg/conference-registration 

На 18 юни хотелиери и специалисти да потърсят отговори на тези въпроси по време на бизнес конференция, в чийто фокус ще бъдат спа и уелнес туризмът и какви възможности предлага той на хотелиерите. 

Конференцията е част от програмата на Bulgaria Sports & Wellness Show 2021 – първият у нас голям форум за спорт и уелнес, който ще се проведе между 18 и 20 юни в зала EFE и прилежащите й външни площи на хотел Маринела София. 

Сред участниците в програмата на конференцията ще бъдат: 

Маргита Тодорова – директор „Експлоатация, маркетинг и продажби” в Албена АД; 

Жулиета Серафимова – председател на УС на Българската асоциация на професионалистите в мениджмънта на хотели и генерален мениджър на Гранд Хотел Милениум София; 

Петър Ангелов – председател на Българската асоциация за здраве и фитнес и управител на веригата Атлетик Фитнес; 

Милена Иванова – собственик и генерален мениджър на Севтополис Медикъл § Спа (Павел баня); 

Яна Данаилова – консултант по хранене, председател на Сдружението на нутриционистите в България; 

Мартин Попов – управител на дигитална агенция Interactive Share; 

Д-р Иван Неделчев – професионален фитнес треньор, директор на курсовете по спорт към Нов български университет; 

Доц. Валентин Панайотов – преподавател в НСА, факултет „Спорт“; 

Bulgaria Sports & Wellness Show е ново събитие от организаторите на Хотелския форум – най-голямата среща на собственици и мениджъри на хотели у нас.

Габриел Драгиев



Анкета

Къде ще пътувате за Великден и майските празници?


Резултати