Хотели

Barceló Royal Beach в Слънчев Бряг се окичи с приза Изборът на пътуващите на TripAdvisor

   
Barceló Royal Beach в Слънчев Бряг се окичи с приза Изборът на пътуващите на TripAdvisor

Петзвездният хотел стартира летния туристически сезон с 40% отстъпка, безплатни промени в периода на нощувки и безплатен паркинг.

Емблематичният хотел Barceló Royal Beach, който се намира в българския черноморски курорт „Слънчев Бряг“, беше отличен с една от най-престижните награди в сферата на туризма – призът „Travelers’ Choice Award“ 2021, на глобалния туристически портал TripAdvisor.

По този начин родният петзвезден хотел се нарежда сред най-добрите в света, тъй като със сертификата се удостояват едва 10% от всички места за настаняване, включени в сайта. Класацията обобщава хотелите-отличници в различни категории, избрани на базата на подходяща локация, добра гледка, богато озеленяване, високо ниво на обслужване, отлична хигиена и т.н.

Отличителният и модерен затворен комплекс разполага с 320 луксозни и изключително просторни стаи и апартаменти, голям избор от ресторанти, спортен и дневен бар, обширен воден парк с басейни с различни размери, красиви зелени площи, фитнес център с разнообразни съоръжения, най-големият и модерно оборудван СПА център в Слънчев Бряг, зона за анимация, подземният паркинг - на две нива, който осигурява допълнителен комфорт и удобство на гостите. Перфектно допълнение към всичко останало е единственият открит търговски център по южното Черноморие – Royal Beach Mall, който се намира на територията на комплекса. В него посетителите могат да се докоснат до любимите си международни и местни марки, да намерят предпочитаните от тях козметични и здравословни продукти, да се срещнат и забавляват с приятели и да се насладят на свежи питиета и вкусни ястия в гостоприемните ресторанти.  

На фона на всичко изброено, клиентите на хотела ще могат да се възползват и от специални отстъпки, безплатни промени в периода на нощувки и безплатен паркинг. Намалението е в размер на уникалните 40% от стандартната цена, като предложението и е валидно за записвания, направени преди 15 юни 2021г. Отстъпката може да бъде активирана чрез резервация през българския сайт на веригата www.barceloroyalbeach.bg. В посочения период са възможни и гъвкави резервации без депозит и с опция за промени.

Barceló Royal Beach, който в България оперира под бранда на международната хотелска верига Barceló Hotels&Resorts, е собственост на инвестиционната компания Галакси Инвестмънт Груп. Портфолиото на дружеството включва още световен клас хотели, управлявани под името на признати международни брандове, сред които градските InterContinental Sofia и Hilton Sofia. „Отличието на TripAdvisor е възможно най-високото признание, което един хотел може да получи, тъй като се присъжда именно от неговите посетители“, сподели управителят на дружеството Константин Бояджиев. „Наградата потвърждава усилията на компанията ни да предоставя хотелско обслужване на световно ниво и е поредната мотивация за нашия екип да предлага услуги на българския туристически пазар, които са отвъд петзвездния стандарт в обслужването“, допълни той.



Анкета

Къде ще пътувате за Великден и майските празници?


Резултати