Новини Събития

Хотел България в Бургас е с най-големият конферентен център на морето

   
Хотел България в Бургас е с най-големият конферентен център на морето
Снимки: Хотел България

Най-големият хотел в Бургас - “България” се превръща в най-мащабния и модерен конферентен комплекс на българското Черноморие. След пълната реконструкция и обновяване на емблематичния хотел “България”, Бургас вече може да бъде домакин на редица мероприятия. “От отварянето ни след последната вълна на пандемията, постоянно имаме събития и отчитаме добра заетост”, заяви пред TravelNews Красимира Иванова, комплексен управител на хотел “България”. Фирми от цялата страна организират конференции в хотела.

Конферентната зала на комплекса е мултифункционална

и събира до 380 човека на театър и 290 на класна стая. Тя може да бъде разделяна на четири по-малки зали. Конферентният център е разположен на ниво Мецанин. Всички зали са обединени от общо конферентно лоби, подходящо за провеждане на кафе паузи. Те имат дневна светлина и затъмняващи завеси. Разполагат с централна климатизация и вентилация с индивидуално регулиране и смяна на режима, модерен дизайн, многофункционални мебели. От хотела осигуряват всякакъв тип оборудване, техника и офис консумативи. За уединение и комфорт предлагаме две VIP зали, които са подходящи за бизнес срещи, обяди и вечери, подчерта Красимира Иванова.

Четиризвездният хотел “България” има почти петдесет годишна традиция

и опит в посрещането, и обслужването на гости, в комбинация с новаторски дух, персонално отношение, отличен сервиз и неустоим комфорт. Построен е през 1976 г. Разположен е в сърцето на град Бургас, точно в центъра, в непосредствена близост до транспортните възли, административните и финансови институции, търговските центрове, заведенията за хранене и развлечения. Още с влизането си във фоайето на хотела, гостите усещат приятната атмосфера и топлината на хотелския персонал. Специалните грижи отделени дори на най-дребните детайли са гаранция за приятен и ползотворен престой. Елегантен лукс, стил и комфорт допълват усещането за място, на което е хубаво да останеш.

Високата 71 метра сграда разполага с 17 хотелски етажа, предлагащи невероятна гледка към Бургаския залив и старата градска част. В него има 194 cтaи. Делукс апартаментите са разположен на 17 етаж със спираща дъха гледка. Те са предпочитан избор за гости, които желаят да имат допълнително пространство и комфорт. Колективът ни е обединил висококвалифицирани специалисти и отзивчиви служители, които ще оправдаят всички очаквания, посочи Красимира Иванова

СПА центърът ABILITY е най-модерният в Бургас.

В него е съчетана уютна обстановка, индивидуално подбрани процедури, качествени продукти и апарати.. СПА центърът разполага с голям и малък басейн, джакузи, парна баня, сауна, билкова сауна, хамам, масажни и козметични кабинети, солна стая, фитнес и зала за групови занимания.

Ha тepитopиятa нa ĸoмплeĸca ce нaмиpa pecтopaнт "Бългapия", А ла карт ресторант, бар “Мецанин”, лоби бар, пиано бар “Синатра” и игрилана зала, както и фризьорски салон и билетен център.

Собственик на хотела е ĸoмпaниятa "Бългapия xoтeл мeниджмънт", чacт oт ЕМ ВИ ЕФ ХОЛДИНГ АД. Групата притежава още и хотел “Черно море” в центъра на Варна, в който също тече мащабна реновация.

Мирослав Иванов, Бургас



Анкета

Къде ще пътувате за априлската ваканция?


Резултати