Новини Транспорт

Wizz Air с 15% отстъпка днес за всички резервации през приложението

   
Wizz Air с 15% отстъпка днес за всички резервации през приложението

Wizz Air, най-бързо развиващата се авиокомпания в Европа и водещият авиопревозвач в България, днес предлага страхотна лятна отстъпка от 15%* за всички резервации, направени през мобилното приложение на WIZZ. Промоцията е валидна за всички пътници и за избрани полети. Местата с намаление по тях са вече в продажба и могат да бъдат резервирани до полунощ днес, като всички полети на авиокомпанията се извършват при засилени хигиенни мерки.

Ако вече нямате търпение за лятна ваканция с любимите хора, сега е моментът да посетите приложението на Wizz Air и да направите резервация на страхотна цена. Традиционно най-предпочитаните летни дестинации са морските, а Wizz Air има неустоимо красиви курорти в мрежата си. Хванете страхотен тен на гръцките брегове на Миконос, Закинтос и Корфу, или пък съчетайте морето с разглеждането на забележителности, посещавайки едни от архитектурните съкровища на Европа като Лисабон и Валенсия. За допълнително спокойствие Wizz Air препоръчва на клиентите да добавят и WIZZ Flex към резервацията си. Така пасажерите ще могат да бъдат сигурни, че ако обстоятелствата се променят и решат да пътуват на друга дата или до друга дестинация, могат да променят своята резервация. Използването на тази услуга, която е допълнителна защита, ще даде спокойствието, от което пътниците се нуждаят през сегашните несигурни времена.

Която и дестинация да изберете, имайте предвид, че отстъпката от 15%* през приложениeто на WIZZ е валидна единствено до полунощ днес. Така че побързайте да се възползвате и да подарите на себе си или на близките си едно вълнуващо приключение, което трябва да бъде осъществено в периода до 31 октомври 2021 г.

Wizz Air също любезно напомня на всички свои клиенти да се запознаят със строгите здравни и хигиенни мерки, въведени от превозвача за защита на пасажерите и екипажа. Докато HEPA филтрите на всички самолети на Wizz Air вече филтрират 99.97% от вирусите и бактериите във въздуха, новите протоколи на компанията съдържат мерки за физическа дистанция, осигуряват ултра чиста среда на борда и ограничават всякакви ненужни социални контакти, така че пътниците на WIZZ да се чувстват уверени, че пътуват безопасно до желаната дестинация. Кликнете тук, за да видите видеото по темата на компанията.


*Промоцията е валидна до 23:59 ч. на 18 юни 2021 г. централноевропейско време (CEST). Отстъпката от 15% се прилага за цени без административна такса. Намалението от 15% е валидно само за определени полети, налични в мобилното приложение на WIZZ по време на промоционалния период. Промоцията важи само за резервации, направени през мобилното приложение на WIZZ. Периодът на пътуване е ограничен, пътуванията трябва да бъдат извършени до 31 октомври 2021 г.

За Wizz Air
Wizz Air, най-бързо развиващата се нискотарифна авиокомпания в Европа**, оперира с флотилия от 140 самолета Airbus А320 и А321 – една от най-младите флотилии в света. В Wizz Air екип от авиационни експерти предоставя висококачествено обслужване и много ниски цени на билетите, което прави Wizz Air предпочитаният избор на 10.2 милиона пътници през последните 12 месеца за финансовата година, приключваща на 31 март 2021 г. Wizz Air е листната на Лондонската фондова борса под тарифен номер WIZZ. Наскоро компанията бе класирана в топ 10 на най-безопасните авиокомпании в света от AirlineRatings.com – единствената световна агенция за безопасност и рейтинг на авиокомпаниите, а също и бе обявена за Aвиокомпания на 2020 г. от Air TransportAwards – единствените международни отличия, които оценяват всички основни категории във въздушния транспорти отличават компаниите с впечатляващи резултати, иновации и ниво на обслужване. Wizz Air бе обявена и за най-устойчивата компания в авиоиндустрията през 2021 г. от списание World Finance.

За повече информация:
M3 Communications Group, Inc, 088 449 5950, [email protected]
Андраш Радо, Wizz Air Group, [email protected]

 



Анкета

Къде ще пътувате за априлската ваканция?


Резултати