Новини Турагенции

Застраховка при пътуване в чужбина – спокойно планиране на почивката

   
Застраховка при пътуване в чужбина –  спокойно планиране на почивката

С настъпване на летния сезон все повече хора търсят сигурност за своите пътувания извън страната. Независимо от доброто планиране, винаги съществува и риск от непредвидени събития, които могат да доведат след себе си и непредвидени разходи. Подобни неприятни изненади могат да бъдат облекчени с избор на подходяща „Застраховка при пътуване в чужбина“. С този застрахователен продукт клиентите си осигуряват спокойствие в случаи на неочаквани разходи за болнично и/или извънболнично лечение при възникнали неотложни медицински състояния в чужбина и спешна стоматологична помощ.

Освен това могат да надградят застраховката и да получат възстановяване на разходи и при отложени или прекъснати пътувания, загуба или забавяне на личен багаж, загуба на лични документи, правна помощ, спасителни разноски и други.

„Застраховка при пътуване в чужбина“ на компания УНИКА покрива и медицински разходи, свързани с болнично и/или извънболнично лечение и в случаи на Covid-19, включително и разходи за медикаменти. Риск, който нерядко е изключен от покритията на други аналогични продукти.

Застрахователното покритие за Covid-19 не се заплаща допълнително и е част от основния пакет на продукта.       

Повече за всички покрити рискове на „Застраховка при пътуване в чужбина“ можете да прочете на сайта на застрахователната компания www.uniqa.bg.

За УНИКА:

Застрахователните компании „УНИКА“ АД и „УНИКА Живот“ АД са част от УНИКА Иншурънс Груп - една от водещите застрахователни компании в Австрия и Централна и Източна Европа. Около 20 000 служители и ексклузивни партньори обслужват над 10,1 милиона клиенти в 18 държави. УНИКА е втората по големина застрахователна група в Австрия с пазарен дял от около 21% и оперира в Централна и Източна Европа в страните: Албания, Босна и Херцеговина, България, Хърватия, Чехия, Унгария, Косово, Македония, Черна гора, Полша, Румъния, Русия, Сърбия, Словакия и Украйна. Групата UNIQA включва и застрахователни компании в Швейцария и Лихтенщайн.



Анкета

Къде ще пътувате за априлската ваканция?


Резултати