Събития

Само Партия на ЗЕЛЕНИТЕ работи за опазването на българската природа

   
Само Партия на ЗЕЛЕНИТЕ работи за опазването на българската природа

Съдържание от Партия на ЗЕЛЕНИТЕ

Малцина си спомнят направеният през 1928 година призив на главения секретар на Ловната организация Иван Сокачев да бъде създаден „Съюз за защита на родната природа”.  Съучредители тогава са били Ловно-стрелческата организация „Сокол”, Българското природозащитно дружество, Дружеството на Българските лесовъди, Българското туристическо дружество и Юношеския туристически съюз. Преди  120 годишни тези организации са поставили началото на опазването на Българската природа. 

За съжаление днес „в 21 век” постулатите застъпвани от нашите деди са останали на заден план, заяви Владимир Николов, председател на единствената истинска партия за опазване на природата у нас – „Партия на ЗЕЛЕНИТЕ“. Бетонираха плажовете по Българското Черноморие,  бракониери унищожават поголовно дивеча и рибата, язовирите са наполовина празни, изсича се вековната ни гора.  Не се спазва  завоюваното в нашето природозащитно законодателство. Рязко се сниши качеството на живот от замърсен въздух, вода и храна, като умират стотици хора, коментира Владимир Николов. 

Според него социалният туризъм отстъпи място на лъскави и скъпо струващи хотели. Много от хижите загиват, поради невъзможността да поддържат социалния статут, за който са предназначени. По тези причини и много други, ние от „Партия на ЗЕЛЕНИТЕ” се обръщаме към вас, хората милеещи за дивеча, рибата и планините, пишман еколози работят срещу българската природа. Настана време разделно! Подкрепете ни сега, за да може да решим в Народното събрание всички проблеми в областта на лова, риболова и туризма. 

Бюлетина №18 – ЗА ЧИСТА ПРИРОДА! 

Купуването и продаването на гласове е престъпление! 



Анкета

Къде ще пътувате за априлската ваканция?


Резултати