Събития

Партия на ЗЕЛЕНИТЕ иска задължително соларни панели при ново строителство

   
Партия на ЗЕЛЕНИТЕ иска задължително соларни панели при ново строителство

Съдържание от Партия на ЗЕЛЕНИТЕ
Партия на ЗЕЛЕНИТЕ иска при новото строителство да е задължително поставянето на соларни панели на покрива. Това обяви председателят на партията Владимир Николов. Идеята е взаимствана от Германия, където се предлага от лидерката на местните зелени - Аналена Бербок. Според Николов по този начин ще се насърчи производството на електроенергия от слънцето. Целта е защитата на околната среда и климата, допълни той.
Владимир Николов се надява и на програма за безплатно поставяне на соларни панели по всички къщи в страната. Те могат да бъдат осигурени по линия на Плана за възстановяване на България по линия на ЕС.
"Партия на ЗЕЛЕНИТЕ" призовава да се гласува за нея с № 18 в бюлетината. Нашето присъствие в Народното събрание ще сложи началото на промяната, както и екологичните движения и зелено мислещите граждани да получат своето истинско политическо представителство. Нас не случайно ни няма на „националните” слугинажни екрани и други медии. 30 годишното „Статукво” се страхува, да не разберете, че това което предлагаме за бъдеще на България е същото, което Вие, искате. Внушават Ви, да не гласувате за „Партия на ЗЕЛЕНИТЕ”, защото гласът ще е загубен. А за кого да гласувате – за по-малкото зло от досегашните, за същото ???.
Предлагаме Ви, да подкрепите „Партия на ЗЕЛЕНИТЕ” с № 18 в Бюлетината, за нас малките и „незначими” според казионната „социология”, защото мъдрия българскит народ казва: „МАЛКИТЕ КАМЪЧЕТА ОБРЪЩАТ КОЛАТА!

Купуването и продаването на гласове е престъпление!



Анкета

Къде ще пътувате за Великден и майските празници?


Резултати