Транспорт

Wizz Air пусна намаление от 20% само днес за пътувания през юли

   
Wizz Air пусна намаление от 20% само днес за пътувания през юли

Wizz Air, най-бързоразвиващата се авиокомпания в Европа и водещият авиопревозвач в България, днес предлага изгодна отстъпка от 20%*. Офертата е валидна за всички пътници и за всички дестинации през месец юли, като за да се възползват от промоцията клиентите трябва да направят резервация днес до полунощ на wizzair.com или през мобилното приложение на WIZZ. Всички полети на авиокомпанията се извършват при засилени хигиенни мерки, като маските на борда са задължителни.
Ако все още се чудите коя вълнуваща дестинация да изберете за лятната ви ваканция, днес е моментът да посетите wizzair.com и да направите резервация на страхотна цена. Изберете някой от красивите морски маршрути в мрежата на авиокомпанията и хванете страхотен летен тен на плажовете в Родос, Закинтос, Санторини, Малага или Бари или пък разнообразете ежедневието си с екскурзия до топ туристически дестинации като Барселона, Рим и Лисабон – сега е моментът. А за допълнително спокойствие Wizz Air препоръчва на клиентите да добавят и WIZZ Flex към резервацията си. Така пасажерите ще могат да бъдат сигурни, че ако обстоятелствата се променят и решат да пътуват на друга дата или до друга дестинация, могат да променят своята резервация. Възползването от тази услуга, която е допълнителна защита, ще даде спокойствието, от което пътниците се нуждаят през сегашните несигурни времена.

Която и дестинация да изберете, имайте предвид, че отстъпката от 20%* е валидна единствено днес. Така че побързайте да се възползвате и да си подарите едно изгодно и горещо лятно приключение. Wizz Air напомня и, че от 1 юли Европейският съюз официално въведе цифров COVID сертификат. Той позволява на притежателя му да пътува в рамките на ЕС без задължителна карантина и в определени случаи дори без да представя негативен PCR тест или бърз антигенен тест. Цифровият COVID сертификат на ЕС сам по себе си не е документ за пътуване и не замества другите задължителни документи за пътуване като валидна лична карта или паспорт. По-подробна информация за цифровия COVID сертификат е достъпна на уебсайта на Европейския съвет. Всеки български граждани може да заяви такъв нa caйтa нa Haциoнaлнaтa здpaвнo-инфopмaциoннa cиcтeмa нa Mиниcтepcтвoтo нa здpaвeoпaзвaнeтo.

Wizz Air също любезно припомня на пътниците да се запознаят със строгите здравни и хигиенни мерки, въведени от превозвача за защита на пътниците и екипажа. Докато HEPA филтрите на всички самолети на Wizz Air вече филтрират 99.97% от вирусите и бактериите във въздуха, новите протоколи на компанията включват мерки като спазване на физическа дистанция, осигуряват изключително чиста среда на борда и ограничават всякакви ненужни социални контакти, така че пътниците на WIZZ да се чувстват уверени, че пътуват безопасно до желаната дестинация.

*Тази промоция се прилага на 8 юли 2021 г. от 00:00 до 23:59 ч. CEST. Отстъпката от 20% важи за цени без административна такса. Тя е валидна за всички полети и всички дестинации, налични на wizzair.com и в мобилното приложение на WIZZ по време на промоционалния период. Периодът на пътуване е ограничен, пътуванията трябва да бъдат осъществени до 31 юли 2021 г. Промоцията важи само за резервации, направени на wizzair.com или през мобилното приложение на WIZZ. Промоцията не е приложима за групови резервации.



Анкета

Къде ще пътувате за априлската ваканция?


Резултати