Новини

Руски журналисти са на посещение в България

   
Руски журналисти са на посещение в България

По покана на Министерството на туризма в страната ни пристигнаха 14 журналисти, представители на водещи руски телевизионни, печатни и електронни медии. По време на своя 7-дневен престой те посетиха редица културно-исторически забележителности по нашето крайбрежие, сред които Несебър, Созопол, остров Света Анастасия, Ботаническата градина в Балчик, нос Калиакра и много други и се запознаха със самобитната българска атмосфера и традиционна национална кухня.
Стартирал веднага след възстановяване на полетите между България и Русия, журналистическият тур има за цел, чрез публикациите на руските журналисти, България още веднъж да представи висококачествения си туристически продукт, многообразието от възможности, които страната ни предлага за развитие на различни видове туризъм и гостоприемството, с което курортите ни очакват руските туристи, избрали именно България за летния си отдих.
Журналистическата обиколка е част от комуникационна кампания на Министерството на туризма за популяризиране на България като атрактивна туристическа дестинация.



Анкета

Къде ще пътувате за Великден и майските празници?


Резултати