Новини Транспорт

Wizz Air предлага 20% отстъпка днес за всички полети до шампионска Италия

   
Wizz Air предлага 20% отстъпка днес за всички полети до шампионска Италия

 Wizz Air, най-бързоразвиващата се авиокомпания в Европа и водещият авиопревозвач в България, днес предлага страхотна отстъпка от 20%* за всички полети до празнуваща Италия. Офертата е валидна за всички пътници и за полетни дати до 31 октомври 2021 г., като за да се възползват от промоцията клиентите трябва да направят резервация днес до полунощ на wizzair.com или през мобилното приложение на WIZZ. Всички полети на авиокомпанията се извършват при засилени хигиенни мерки, като маските на борда са задължителни.

Ако Рим ви е на сърце, искате да се възползвате от необядните шопинг възможности в Милано или просто сте влюбени в италианската храна и култура, днес е моментът да посетите wizzair.com и да направите резервация на топ цена. Изберете някой от красивите ваканционни маршрути в италианската мрежа на авиокомпанията и хванете чуден тен на плажовете в Бари, Катания (Сицилия) и Неапол или пък се отдайте на културни развлечения в топ туристически дестинации като Рим, Милано и Болоня – сега е моментът. А за допълнително спокойствие Wizz Air препоръчва на клиентите да добавят и WIZZ Flex към резервацията си. Така пасажерите ще могат да бъдат сигурни, че ако обстоятелствата се променят и решат да пътуват на друга дата или до друга дестинация, могат да променят своята резервация. Възползването от тази услуга, която е допълнителна защита, ще даде спокойствието, от което пътниците се нуждаят през сегашните несигурни времена.

Която и дестинация в шампионска Италия да изберете, имайте предвид, че отстъпката от 20%* е валидна единствено днес. Така че побързайте да се възползвате и да си подарите едно изгодно и горещо лятно приключение. Wizz Air напомня и, че от 1 юли Европейският съюз официално въведе цифров COVID сертификат. Той позволява на притежателя му да пътува в рамките на ЕС без задължителна карантина и в определени случаи дори без да представя негативен PCR тест или бърз антигенен тест. Цифровият COVID сертификат на ЕС сам по себе си не е документ за пътуване и не замества другите задължителни документи за пътуване като валидна лична карта или паспорт. По-подробна информация за цифровия COVID сертификат е достъпна на уебсайта на Европейския съвет. Всеки български граждани може да заяви такъв нa caйтa нa Haциoнaлнaтa здpaвнo-инфopмaциoннa cиcтeмa нa Mиниcтepcтвoтo нa здpaвeoпaзвaнeтo.

Wizz Air също любезно припомня на пътниците да се запознаят със строгите здравни и хигиенни мерки, въведени от превозвача за защита на пътниците и екипажа. Докато HEPA филтрите на всички самолети на Wizz Air вече филтрират 99.97% от вирусите и бактериите във въздуха, новите протоколи на компанията включват мерки като спазване на физическа дистанция, осигуряват изключително чиста среда на борда и ограничават всякакви ненужни социални контакти, така че пътниците на WIZZ да се чувстват уверени, че пътуват безопасно до желаната дестинация.

*Тази промоция се прилага на 12 юли 2021 г. от 00:00 до 23:59 ч. CEST. Отстъпката от 20% важи за цени без административна такса. Тя е валидна за всички полети до Италия, налични на wizzair.com и в мобилното приложение на WIZZ по време на промоционалния период. Периодът на пътуване е ограничен, пътуванията трябва да бъдат осъществени до 31 октомври 2021 г. Промоцията важи само за резервации, направени на wizzair.com или през мобилното приложение на WIZZ. Промоцията не е приложима за групови резервации.

За Wizz Air
Wizz Air, най-бързоразвиващата се нискотарифна авиокомпания в Европа, оперира с флотилия от 141 самолета Airbus А320 и А321 – една от най-младите флотилии в света. В Wizz Air екип от авиационни експерти предоставя висококачествено обслужване и много ниски цени на билетите, което прави Wizz Air предпочитаният избор на 10.2 милиона пътници през последните 12 месеца за финансовата година, приключваща на 31 март 2021 г. Wizz Air е листната на Лондонската фондова борса под тарифен номер WIZZ. Наскоро компанията бе класирана в топ 10 на най-безопасните авиокомпании в света от AirlineRatings.com – единствената световна агенция за безопасност и рейтинг на авиокомпаниите, а също и бе обявена за Aвиокомпания на 2020 г. от Air TransportAwards – единствените международни отличия, които оценяват всички основни категории във въздушния транспорти отличават компаниите с впечатляващи резултати, иновации и ниво на обслужване. Wizz Air бе обявена и за най-устойчивата компания в авиоиндустрията през 2021 г. от списание World Finance.

За повече информация:
M3 Communications Group, Inc., 088 449 5950, [email protected]
Андраш Радо, Wizz Air Group, [email protected]

 Последвайте ни в Twitter: @wizzair
 Последвайте ни в Instagram: @wizzaircom
 Последвайте ни във Facebook: @wizzair.com

Бележки до редакционните екипи:
•    Всички полети на Wizz Air се извършват със самолети A320 със 180 места, A321 с 230 места, Airbus A320neo със 186 места и Airbus A321neo с 239 места.
•    Wizz Air въведе редица засилени хигиенни мерки, които включват: кабинният екипаж и пътниците трябва да носят маски за лице, кабинният екипаж е задължен да носи ръкавици, насърчават се покупките на борда чрез безконтактно плащане, пътниците трябва да следват мерки за физическа дистанция и всички покупки на пътнически билети и услуги се препоръчва да се правят онлайн преди полета.
•    HEPA филтрите във всички самолети на Wizz Air вече филтрират 99.97% от вирусите и бактериите във въздуха и всички самолети преминават през цялостна дезинфекция всеки ден с антивирусен разтвор, следвайки стриктен график за ежедневно почистване.
•    За повече информация относно завишените здравни и хигиенни мерки, моля, вижте тук.
За свободен достъп до снимки на самолети, екипажи и библиотека с лога, моля, посетете http://wizzair.com/en-GB/press

 



Анкета

Къде ще пътувате за априлската ваканция?


Резултати