Новини Хотели

Любими дестинации за едно приятно лято в България

   
Любими дестинации за едно приятно лято в България

В колкото и динамични времена да живее, за българина е от особено значение лятната почивка. Да – за второ поредно лято много от българите, планирали да почиват в чужбина, ще го направят на родното Черноморие. В международното проучване „Летен барометър 2021“, проведено от Ferratum Group, се вижда, че една от причините за избягване на летните почивки извън България е колебанието на почиващите да плащат разходи, гарантиращи безопасно пътуване като туристически здравни застраховки, тестове и други.

Анкетата, направена сред 10 000 домакинства от 12 държави, показва също така, че българите ще похарчат 74% от месечните си доходи за почивка и екскурзии в следващите 2-3 месеца. Откъде хората ще вземат необходимите им за почивка средства? Отговорилите на този въпрос се разделят на две равни групи. 36% планират да покрият летните си разходи, използвайки спестяванията си. Същият е и процентът на тези, решили да заложат на потребителски кредит или заем до заплата от Ferratum. Останалите са склонни да ползват потребителски заеми от други финансови институции, както и кредитни карти.

За тези, които спадат към втората група, Ferratum организира промо кампания под надслов „Пари за твоето лято“. За всички, оценили условията на кредитите на компанията и възползвали се от услугите – „Заем до заплата“ и „Кредит на вноски“, небанковата финансова институция има специални подаръци. За тези, които все още не са се запознали, ще споделя, че първият продукт предлага заем до 1000 лв. със срок на връщане между 5 и 45 дни – за нови клиенти на компанията, които върнат заема си в срок до 30 дни, той е безлихвен. Вторият продукт е кредит на вноски до 6000 лв. със срок на връщане от 2 до 18 месеца. Звучи лесно и наистина е! Ferratum е скандинавска компания и държи на точността и прозрачните условия. Те всъщност са и първите, които дават възможност да кандидаствате за кредит изцяло онлайн. А за да участвате в промоционалната им кампания „Пари за твоето лято“, трябва да кандидатсвате със специалния промокод SCFK01 и да бъдете одобрени за „Заем до заплата“ или „Кредит на вноски“.

 

Любими дестинации за едно незабравимо лято в България

 

Наградите са много – 33 на брой и всички те ще допринесат за изживяването на едно незбравимо лято. Те са разнообразни и включват най-различни приключения. Общото между тях е любовта към природата, времето на открито и летните емоции. А България, която не случайно си е спечелила прозвището „Швейцария на Балканите“, определено предлага вълнуващи места за летни приключения и слънчев релакс. Дестинации като Банско, Копривщица, Златоград, Белоградчишките скали, Еленския Балкан или Родопите са чудесно място всеки да развие фотографските си умения и да запечата красотата на тези природни забележителности и феномени в личната си галерия от мобилни изображения. Дванадесет от участниците в кампанията „Пари за твоето лято“ ще могат да го направят, тъй като ще спечелят 12 смартфона с 64MP основна камера.

Едно от най-важните неща, които търсим през летните горещини, е прохладата около реките в планините. Интригуваща информация за любителите на планинския туризъм е, че България има 96 реки. Това са 96 реални дестинации за отдих на открито. А какво по-хубаво от това да се наслаждаваш на природата от кану. Истински подарък ще е това спортно съоръжение за трима от участващите в кампанията „Пари за твоето лято“. С надуваемо кану на практика може да стигнеш и до най-девствените български природни забележителности. Устията на реките Камчия, Тимок, Осъм, Ропотамо и Янтра са сред най-често желаните дестинации за този вид воден спорт.

Любими дестинации за едно незабравимо лято в България

 

И все пак морето остава най-силната притегателна сила през летните месеци. А да си „на гребена на вълната“, в буквалния смисъл на думата, е най-вълнуващото преживяване. „Пари за твоето лято“ превръща мечтата в реалност, подарявайки на трима от участниците падъл борд. Лек и удобен, този уред може да се пренася лесно, независимо в коя точка на Черноморието сте – Созопол, Лозенец, Шабла, Синеморец или в някои от големите ни курорти като Златни пясъци или Слънчев бряг.

Екстремните спортове, свързани пряко с природата, през последните години набират все повече популярност. Сред тях е и спортното колоездене. Много са маршрутите, които бяха създадени в последно време. Само в района на Витоша те са 12. Сред най-атрактивните са спускане от Голи връх и Бай Кръстьо или пък крос кънтри обиколка на планината през Бояна и Кладница. През миналата година бяха обособени и описани маршрути в Тетевенския Балкан.

Да погледнеш България от птичи поглед – доскоро това беше възможно само от самолет, но благодарение на новите технологии, вече може да се разгледа всяко кътче от страната ни от високо. Красотата на морските скални феномени в Тюленово, Калиакра, Синеморец, Болата, както и магията на стария град в Несебър и Созопол може да бъде заснета от въздуха. И това са само част от местата, които си заслужава да бъдат увековечени. Трима от участниците в кампанията ще имат този шанс, тъй като ще спечелят дрон.

Любими дестинации за едно незабравимо лято в България

 

Безплатна лятна почивка? Това може би е желан подарък от всички нас. А знаете ли, че Ferratum сбъдват мечти? Единствено е необходимо да участвате в кампанията „Пари за твоето лято“. Тя предоставя шест награди под формата на безвъзмезден заем в размер до 1000 лв. и три награди като безвъзмезден кредит до 6000 лв.

За мнозина лятото е най-хубавия период от годината. И това не е случайно. През летните месеци може да отидете до всяко кътче, което си пожелаете, да направите най-хубави снимки, да заснемете най-спиращите дъха гледки от високо, да упражнявате любимите си водни спортове или да карате екстремно велосипед сред природата. С подаръците, предоставени от Ferratum, може да превърнете лятото на 2021 в най-запомнящото се, което сте имали досега.



Анкета

Къде ще пътувате за априлската ваканция?


Резултати