Новини Транспорт

България еър лети удобно 3-6 септември до Солун

   
България еър лети удобно 3-6 септември до Солун

Националният превозвач “България Еър” предлага за празника покрай 6 септември дълъг уикенд в Гърция с директни полети от/до Солун. Авиокомпанията предоставя чудесна възможност туристите да се насладят на септемврийското слънце от брега на Егейско море.

 

Почивните дни в началото на месец септември са удобна възможност за кратка ваканция. Специално за Деня на Съединението българите ще могат удобно да пътуват до Гърция. “България Еър” организира два полета -  първият с маршрут София - Солун излита на 3 септември (петък) в 15:35, а вторият ще пътува обратно на 6 септември (понеделник) и ще пристигне в 20:35. 

 

Цените за двупосочните билети започват от 89 евро, а за еднопосочните от 49 евро. Те включват до 10 кг ръчен багаж и дамска/лаптоп чанта, както и безплатен check-in. Срещу допълнително заплащане пътуващите могат да запазят чекиран багаж и да се възползват от избор на седалка, резервиране на съседна седалка и Upgrade до бизнес класа.

 

Авиокомпанията се е погрижила и за туристите от Източна България. Те могат да започнат почивката си с полет от Варна и да се прикачат в София. 

 

Уикенд бягство до магнетичния Солун е перфектният завършек на летния сезон. Септемврийската ваканция ще остави у туристите последен привкус от лятото и кристално чистите гръцки плажове за лято 2021. 

 

Йоана Шомова



Анкета

Къде ще пътувате за Великден и майските празници?


Резултати