Новини Турагенции

Почивка и екскурзия в Мароко е хит през септември

   
Почивка и екскурзия в Мароко е хит през септември

Много хора си мислят именно за Мароко при споменаването на “екзотична почивка”. Естествено, да яздиш камила в пустинята, да се пазариш с местни търговци и да се наслаждаваш на пищни палати не е във всекидневието на европееца. Това прави Мароко много интересна дестинация за българите, а шансът да видят нещо непознато и да преживеят своята собствена арабска приказка привлича хиляди туристи ежегодно.  

 Мароко е един от туристическите гиганти в Африка,  

 а една от най-забележителните дестинации е курортът Агадир. Градът предоставя уникалната възможност посетителите му да се потопят в цветната мароканска култура. Той се различава от останалите марокански класики – Маракеш, Казабланка, Фес – по архитектурата си и оставя наистина уникално впечатление.  

  “Дрийм холидейз” предлагат програма в Мароко,

 която е подходяща както за тези, които искат да релаксират на плажа, така и за онези, които искат по-екстремни преживявания.  Първата дата на отпътуване е 22 септември 2021 г , а екскурзиите ще се реализират всяка сряда до 27 октомври.  

Цените започват от 993 лв. и включват както полетите София - Маракеш - София с авиокомпания “България Еър”, летищните такси, трансфери летище – хотел – летище, така и 7 нощувки на съответната база изхранване в хотел по избор на клиента. “Дрийм холидейз” е подбрал 13 хотели, които варират от 3-звездни и бюджетни до луксозни 5-звездни комплекси. Туроператорът гарантира за качеството на всяка от опциите за настаняване.  

 Мароко се слави с чудесно обслужване  

 и персонално отношение към всеки гости, така че независимо от избора си гостите ще се чувстват обгрижени. По време на целия престой гостите ще бъдат придружени от опитен представител на туроператора, който да е на среща при нужда. Към пакета е включена и медицинска застраховка „Помощ при пътуване“ с покритие 5000 евро.  

  Агадир е перфектното място

 за морска почивка. Но Мароко предлага много повече. Ориенталската атмосфера е напълно характерна за мястото - цветните базари, местнта храна и луксозните риади наистина допълват усещането за екзотика. Агадир също така е богат на спиращи дъха гледки. Модерната архитектура е много различна от традиционния марокански ситл. Това се дължи на нещастно земетресение, което през 60-те е съборило града. Поради тази причина Агадир има много съвременно и европейско изглеждане. Това е един от млакото градове в Мароко, които успешно съчетават модерното с традиционното и със сигурност това оставя впечатление.  

Мнозина избират традиционна релакс ваканция в Мароко, но за авантюристите “Дрийм холидейз” са подготвили множество допълнителни екскурзии. Някои от по-вълнуващите предложения са целодневна екскурзия до Маракеш и посещение на запленителните места в село Сиди Рибат и планината Атлас. А тези, които не искат да напускат Агадир, могат да се насладят на езда с камила, сандбординг, полет с балон с горещ въздух над града и яхтена обиколка. Курортът предлага богата селекция от забележителности - посетителите могат да разгледат сами и да се натъкнат на много интересни места в центъра. Особен интерес  за туристите представляват DOLPHIN WORLD - делфинариума в Агадир.

 Курортното градче не е типично за Мароко,  

 но със сигурност има много възможности за прекрасна почивка. Адагир е модерен, забързан и динамичен, но на плажа всички грижи от делника изчезват и гостите му могат да се посветят на пълен релакс.  Мястото е перфектно за семейства с деца и предлага развлечения и за най-малките. Мароко несъмнено е дестинация, от която никой няма да е разочарован.  

Йоана Шомова



Анкета

Къде ще пътувате за Великден и майските празници?


Резултати